سال انتشار: 1389
محل انتشار: چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست
کد COI مقاله: CEE04_716
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,098
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات زیست محیطی تغییر کاربری اراضی بر روی جنگل های مانگرو با بکارگیری تکنیک سنجش از دور
چکیده مقاله:
اهمیت و نقش اطلاعات کاربری و پوشش اراضی در مدیریت محیط زیست و همچنین به عنوان منبع اطلاعاتی برای اتخاذ سیاست های اصولی در جهت تدوین برنامه های توسعه بر همگان آشکار است. ازسوی دیگر توجه به مسائل زیست محیطی و بهره برداری بهینه از استعداد و قابلیت های اراضی در جهت رسیدن به توسعه پایدار بدون اگاهی از اطلاعات کاربری پوشش اراضی امکان پذیر نیست. بنابراین اطلاعات کاربری اراضی به عنوان اطلاعات پایه نقش بسیار مهمی را در مدیریت محیط زیست ایفا می کنند. آشکار سازی تغییرات یکی از نیاز های اساسی در مدیریت و ارزیابی منابع طبیعی است. بنابراین نقشه تغییرات کاربری اراضی را که نتیجه فرآیند آشکار سازی تغییرات می باشد، می توان بر اساس تصاویر چند زمانه سنجش از دور تهیه کرد. تکنیک سنجش از دور می تواند در یک زمان کوتاه اطلاعات خوبی را در مورد تغییرات کاربری اراضی فراهم کند. همچنین می تواند جهت بررسی تغییرات گذشته کاربری اراضی و به منظور مدیریت تغییراتی که در آینده به وقوع خواهد پیوست، مورد استفاده واقع شود. هدف اصلی این تحقیق ارائه روشی برای تغییرات کاربری اراضی جنگل های مانگرو در جنوب کشور با استفاده از اطلاعات ماهواره ای و تکنیک سنجش از دور است. جهت نمایش تغییرات زمانی از اطلاعات باند های TM ماهواره لندست در سال 1988 و تصاویر سنجنده LISS3 ماهواره IRS در سال 2008 استفاده گردید. در نهایت در نتایج تحقیق، تغییرات کمی و کیفی جنگل های مانگرو در طی 20 سال نشان داده شد.
کلیدواژه ها:
تغييرات كاربري اراضي، مديريت محيط زيست، سنجش از دور، جنگل هاي مانگرو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/93176/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:جعفرنیا، شهرام و اولادی، جعفر و حجتی، سیدمحمد و میرآخورلو، خسرو،1389،بررسی اثرات زیست محیطی تغییر کاربری اراضی بر روی جنگل های مانگرو با بکارگیری تکنیک سنجش از دور،چهارمین همایش و نمایشگاه تخصصی مهندسی محیط زیست،تهران،،،https://civilica.com/doc/93176
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1389، جعفرنیا، شهرام؛ جعفر اولادی و سیدمحمد حجتی و خسرو میرآخورلو)
برای بار دوم به بعد: (1389، جعفرنیا؛ اولادی و حجتی و میرآخورلو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حفاظت از زیستگاه ها و مدیریت اکوسیستم های تالابی با شناخت تنوع گونه ای پرندگان آبزی وکنار آبچر در آنها به عنوان یکی از سلسله مراتب مهم تنوع زیستی (مطالعه موردی تالاب شیرین سو)
- اثر فلزات سنگین بر تنوع ژنتیکی و فیریولوژی موجودات زنده
- تحلیل و ارزیابی مخاطرات محیطی دهکده توریستی گنبرف
- تهیه نقشه خاک با تصویر فراطیفی Hyperion (منطقه مطالعاتی :ری،تهران)
- جنگل های مانگرو؛ پراکنش، اهمیت و تهدیدات آن در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی تاثیر کشت حفاظتی بر میزان انباشت اب باران در خاک و عملکرد گندم دیم در استان زنجان
- مروری بر الگوریتم های فرا ابتکاری در بهینه سازی خطوط انتقال آب
- تاثیر تغییر اقلیم در روند خشک بر توان آبی استان گیلان موردی (شهرستان لاهیجان)
- تاثیر بارندگی بر عملکرد تولید محصولات زراعی دیم در شهرستان های بناب، مراغه و عجب شیر
- پیش بینی بارش ماهانه با استفاده از مدل های برنامه ریزی ژنتیک و ماشین بردار پشتیبان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.