سال انتشار: 1398
کد COI مقاله: MSEMSMED13_066
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر روش آرامسازی بنسون بر اضطراب قبل از سزارین مادران باردار نخست زا
چکیده مقاله:
سابقه و هدف: یکی از مشکلات رایج بیماران تحت عمل جراحی سزارین، اضطراب می باشد که می تواند پیامدهای نامطلوبی بدنبال داشته باشد. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر آرام سازی بنسون بر سطح اضطراب زنان باردار نخست زا کاندید عمل جراحی سزارین انجام گرفت. مواد و روش ها: در این کارآزمایی بالینی 132 نفر از مادران باردار در انتظار عمل جراحی سزارین، به طور تصادفی در دو گروه آزمون(66نفر) و شاهد(66نفر) قرار گرفتند. ابزار جمع آوری اطلاعات دموگرافیک، چک لیست اضطراب اشپیل برگر بود. . در ابتدای پژوهش پرسشنامه اطلاعات دموگرافیک با استفاده از مصاحبه از هر دو گروه اخذ می شد قبل از مداخله پرسشنامه مقیاس سنجش اضطراب اشپیل برگر توسط هر دو گروه تکمیل و نمره اضطراب تعیین شد. و سپس به گروه آزمون روز عمل در مورد آرامسازی و اثرات آن بر روی اضطراب در یک جلسه به مدت 20 دقیقه توضیح داده شد و سپس به صورت انفرادی نحوه انجام آرامسازی به آنها آموزش داده شد و از مددجو خواستیم که همان روز 2 تا 3 بار قبل از رفتن به اتاق عمل آرامسازی را انجام دهد که هر بار 20 دقیقه طول می کشید. گروه کنترل هیچ مداخله ای دریافت نمی کردند و اقدامات روتین بیمارستان برای آنها اعمال می گردید. و پس از اجرای مداخله ، داده های حاصل از پژوهش از هر دو گروه مداخله و کنترل جمع آوری شد. تجزیه و تحلیل داده ها توسط نرم افزار spss نسخه 18 و آزمونهای آماری تی مستقل، تی زوج انجام شد. یافته ها: تحلیل داده ها بیانگر همگن بودن سطوح اضطراب آشکار و پنهان در دو گروه قبل از مداخله بود. نتایج مطالعه نشان داد که میانگین شدت اضطراب در گروه مداخله در مقایسه با گروه کنترل بعد از اجرای آرامسازی بنسون باعث کاهش شدت افزایش اضطراب گردیده است. و این کاهش شدت از نظر آماری اختلاف معنا داری بوده است .(p<0.05). نتیجه گیری: با توجه به تاثیر آرام سازی بنسون و افزایش زمان شروع تکنیک آرامسازی احتمالا می توان کاهش اضطراب بیماران قبل از اعمال جراحی را ایجاد کرد.
کلیدواژه ها:
آرامسازي بنسون، اضطراب، سزارين، مادران باردار
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/899303/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نژادمقدم، محمد علی و محلی، فاطمه و راستگو، زهرا و ذوالفقاری، حسین،1398،تاثیر روش آرامسازی بنسون بر اضطراب قبل از سزارین مادران باردار نخست زا،سیزدهمین کنگره ی پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی شرق کشور،بیرجند،،،https://civilica.com/doc/899303
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، نژادمقدم، محمد علی؛ فاطمه محلی و زهرا راستگو و حسین ذوالفقاری)
برای بار دوم به بعد: (1398، نژادمقدم؛ محلی و راستگو و ذوالفقاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تاثیر شبکه های مجازی بر روی میسان افت تحصیلی دانش آموزان دختر دبیرستانی
- بررسی نقش هورمون کنادوتروپین و عملکرد ژن های موثر در مراحل تکوین لقاح آزمایشگاهی
- بررسی ارتباط بین سطح هموگلوبین سه ماهه ی اول و دوم بارداری با بروز پره اکلامپسی
- مقایسه ی روش آموزشی مساله محور با روش استاد محور در تدریس درس (ایمنی در صنعت گروه مهندسی بهداشت حرفه ای)
- تاثیر آموزش کاهش استرس مبتنی بر ذهن آگاهی بر کاهش فرسودگی تحصیلی و افزایش بهزیستی تحصیلی دانشجویان
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.