سال انتشار: 1396
محل انتشار:
مجله دانشکده پرستاری ارتش، دوره: 17، شماره: 2
کد COI مقاله: JR_JANF-17-2_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 276
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی اثرات دو روش آرام سازی بنسون و پیشرونده عضلانی بر شدت درد بیماران
چکیده مقاله:
مقدمه: امروزه، بیش از قبل نیاز به استفاده از درمان های مکمل مانند روش های آرام سازی، در برنامه درمانی و مراقبتی بیماران احساس می شود. اما تاکنون مطالعه ای با هدف مقایسه انواع تکنیک های آرام سازی به منظور شناسایی تکنیک ارجح در کاهش شدت درد بیماران انجام نشده است. هدف از این مطالعه، مرور مطالعات انجام شده در رابطه با دو تکنیک آرام سازی بنسون و پیشرونده عضلانی بر شدت درد بیماران می باشد. مواد و روش ها: این مقاله یک مطالعه مروری است که بر اساس مطالعات کتابخانه ای و جستجو در پایگاه های اینترنتی MEDLINE SID ،PubMed و Magiran در سال های 2000تا 2015 میلادی مبتنی بر هدف صورت گرفته است. یافته ها: با توجه به یافته های مطالعات مورد بررسی، به طور کلی علاوه بر تایید اثرات مثبت تکنیک های آرام سازی (بنسون و پیشرونده عضلانی) بر کاهش شدت درد، چنین به نظر می رسد که هر دو روش با مکانیسم های مشابهی بر کنترل و کاهش شدت درد بیماران مختلف مانند بیماران همودیالیزی، جراحی قلب، سزارین و آرتریت روماتویید اثر مثبت و معنی داری دارند. بحث و نتیجه گیری: با توجه به اثرات مثبت این دو روش بر کاهش درد، استفاده از این دو تکنیک به منظور کاهش شدت درد بیماران توصیه می شود. اما از آنجایی که تاکنون مطالعه ای به بررسی و مقایسه این دو روش بر میزان کنترل و کاهش شدت دردبیماران نپرداخته است. لذا، ارجحیت یکی از این دو روش بر دیگری مشخص نیست و توصیه می شود جهت شناسایی روش کارآم دتر، مطالعاتی به طور خاص با این هدف صورت گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_JANF-17-2_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/898744/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مومن، رضا و روشندل، مریم و پیشگویی، امیرحسین،1396،بررسی اثرات دو روش آرام سازی بنسون و پیشرونده عضلانی بر شدت درد بیماران،https://civilica.com/doc/898744
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، مومن، رضا؛ مریم روشندل و امیرحسین پیشگویی)
برای بار دوم به بعد: (1396، مومن؛ روشندل و پیشگویی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- سل میهمانی بیولوژیک، از جهنم
- بررسی عملکرد پرستاران در ارتباط با کنترل عفونت بیمارستانی
- تازه های دستورالعمل احیاء قلبی ریوی در نوزادان و کودکان
- تریاژ
- مدیریت استرس در پرستاران پرواز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.