سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش علمی شاهنامه و پژوهش های آیینی
کد COI مقاله: SHAHNAMEH01_029
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 206
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله شاهنامه ومدیریت اقتضایی
چکیده مقاله:
نظریه پردازان علم مدیریت، این علم را به چهار نوع مدیریت کلاسیک، نیوکلاسیک، سیستمی و اقتضایی تقسیم میکنند. مدیریت امروزی براساس جهتگیری وضعی و اقتضایی1 است؛ یعنی تلاش میکند راهکارهای مدیریتی را با نیاز منحصر به فرد اوضاع سازگار کند و در موقعیتهای ویژه روش خاص انتخاب کند. نظریه پردازان مدیریت اقتضایی روش اصولگرای (اصول مدیریت در تمام جهان یکسان است) را نفی میکنند و معتقدند آنچه مدیر در اجرا انجام میدهد، تابع شرایط است. طبق اصول این نظریه، مطلوب بودن شیوه های مدیریت بستگی به موقعیت دارد، زیرا شیوهای که در یک موقعیت مطلوب است، ممکن است در موقعیت دیگر نامطلوب باشد. از این رو به این نظریه نگرش موقعیتی نیز گفته شده است. در این جستار به بررسی دیدگاه های مدیریتی فردوسی پرداخته و به این نتیجه رسیدهایم، که فردوسی با تبحر خاص یک مدیر مدرن، با اصول آخرین حلقه این علم آشناست و درصدد بوده است تا بهترین تصمیم را متناسب با شرایط موجود اجرایی کند و با احاطه کامل بر اوضاع حاکم، افراد را با توجه به نیازشان برانگیزد و در شرایط به ظاهر مشابه، تصمیمات متفاوت و متناسب بگیرد. دیدگاه های برجسته وممتاز و مدیریت برتر و اقتضایی او میتواند، الگویی قابل ملاحظه برای مدیران امروزی باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SHAHNAMEH01_029 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/852330/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صمصامی، شیرین و پورخالقی چترودی، مه دخت،1392،شاهنامه ومدیریت اقتضایی،همایش علمی شاهنامه و پژوهش های آیینی،مشهد،https://civilica.com/doc/852330
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1392، صمصامی، شیرین؛ مه دخت پورخالقی چترودی)
برای بار دوم به بعد: (1392، صمصامی؛ پورخالقی چترودی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تطبیقی آداب سخن و سخنوری در گلستان سعدی و قابوس نامه
- تحلیل روابط بینامتنی در تقابل با نقاشی سقاخانه ای با تاکید بر نقاشیهای ناصر اویسی و صادق تبریزی«
- بررسی و تحلیل بلاغی شعر ایمان بیاوریم به آغاز سرد فروغ فرخزاد
- بررسی و تحلیل عناصر داستانی در رمان دختری که رهایش کردی از جوجو مویز
- نقش زبان و ادب فارسی در ایجاد وحدت ملی مردم ایران
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.