سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین همایش بین المللی انرژی
کد COI مقاله: IEC12_179
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 137
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه روش متمرکز جدید جهت مشارکت سیستم های گرمایشی و سرمایشی نانو شبکه هوشمند در برنامه پاسخ-بار
چکیده مقاله:
تغییرات اقلیمی ناشی از افزایش دمای کره زمین موجب افزایش توجه سیاست گذاران انرژی در جهان به این پدیده شده است. در صنعت برق این روند از طریق افزایش سهم منابع تجدید پذیر از انرژی الکتریکی کل تولیدی تسریع یافته است. اما با توجه به نوسان توان تولیدی منابع تجدید پذیر شبکه برق ادغام شده با این منابع نیاز به انعطاف پذیری بیشتری دارد. برنامه-های مختلف مدیریت سمت مصرف راهکار حیاتی برای کارکرد شبکه های برق حاوی منابع تجدید پذیر است. بخش عمده انرژی الکتریکی تولیدی در ساختمان های مسکونی مصرف میشود. از جمله وسایل الکتریکی پر مصرف موجود در ساختمان-های مسکونی سیستم سرمایشی و گرمایشی (HVAC) است. قابلیت کنترل انرژی الکتریکی مصرفی سیستم HVAC میتواند بار الکتریکی ساختمانهای مسکونی را انعطاف پذیر نماید. با توجه به اهمیت برنامه پاسخبار (DR) در مدیریت شبکه های برق ادغام شده با منابع تجدیدپذیر، در این مقاله از یک روش متمرکز هوشمند (الگوریتم ژنتیک چند هدفه با مرتب سازی نامغلوب) جهت مدیریت دمای ترموستات سیستم های HVAC موجود در یک مجتمع مسکونی که به عنوان نانو شبکه در نظر گرفته ایم استفاده شده است. هدف روش ارایه شده تنظیم دمای ترموستات همه سیستم های HVAC موجود در مجتمع مسکونی به نحوی است که شکل منحنی بار الکتریکی کل مجتمع بهبود یافته (دره موج پر شده و پیک بار الکتریکی کاهش یافته) و همزمان هزینه پرداختی (PC) مشترکین نیز کاهش یابد. عملکرد روش پیشنهادی از طریق اعمال آن بر مجتمع مسکونی 60 واحدی مورد ارزیابی قرار گرفته است. نتایج شبیه سازی حاکی از آن است که استفاده از روش پیشنهادی موجب بهبود قابل توجه شکل منحنی بار الکتریکی مجتمع گردیده و همچنین PC کل مشترکین را نیز کاهش میدهد.
کلیدواژه ها:
سيستم سرمايشي و گرمايشي- پاسخبار – نانو شبكه هوشمند- هزينه پرداختي- شكل منحني بار الكتريكي- الگوريتم ژنتيك چند هدفه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/848492/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:فیلی، میثم و فریدونیان، علیرضا و فتوحی فیروز آباد، محمود،1397،ارایه روش متمرکز جدید جهت مشارکت سیستم های گرمایشی و سرمایشی نانو شبکه هوشمند در برنامه پاسخ-بار،دوازدهمین همایش بین المللی انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/848492
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، فیلی، میثم؛ علیرضا فریدونیان و محمود فتوحی فیروز آباد)
برای بار دوم به بعد: (1397، فیلی؛ فریدونیان و فتوحی فیروز آباد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تحلیل و اندازه گیری اغتشاشات چرخ عکس العملی
- بررسی اثر آسایش حرارتی تطبیقی بر میزان مصرف انرژی یک ساختمان در اقلیم های مختلف ایران
- مطالعه تاثیر استفاده از پنجره های دوجداره مشبک بر صرفه جویی انرژی در ساختمان ها
- بکارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه OPM3 در پروژه های نفت، گاز و پتروشیمی
- تاثیر استفاده مدیران از سیستم های اطلاعات مدیریت بر تصمیمات سازمانی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- طراحی سنسور اپتوالکترونیکی کاتیون جیوه در آب با استفاده از محاسبات TD-DFT بر مبنای طیف سنجی فلورسانس
- وسایل نقلیه الکتریکی و شبکه های الکتریکی: بررسی رویکرد های مدل سازی تاثیرات و یکپارچگی انرژی های تجدید پذیر
- بررسی پایداری و کنترل انرژی در ریز شبکه ها
- مروری بر تاثیرات افزودن نانوذرات بر خواص مکانیکی کامپوزیت های زمینه پلیمری جهت استفاده در سبک سازی سازه های هوایی و توربین های باد
- بررسی پیشرفت شبکه های موبایل تا نسل چهارم و پنجم با رویکرد مصرف انرژی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.