سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: CAUM01_1614
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 166
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی عناصر معماری پایدار و راهکارهای بکارگیری آن در معماری معاصر
چکیده مقاله:
طراحی پایدار نوعی معماری است که از حداکثر استعداد های محیطی برای آسایش مصرف کنندگان سود می جوید وابزار ها و راهکارهای هوشمندانه ای دراین راه به کار می گیرد. معماری پایدار جزو گرایش ها ورویکردهای نوین در معماری است که در سال های اخیر مورد توجه عده زیادی از طراحان و معماران معاصر جهان قرار گرفته است.این معماری برخاسته از مفاهیم توسعه پایدارمی باشد که در پی سازگاری و هماهنگی با محیط زیست است. معماری پایدارازدیربازتا به امروز در معماری سنتی ایران وجود داشته است و پیشینیان ما پایبند به اصول معماری پایدار بوده اند که با توجه به آثار معماری بومی و مستندات کتابخانه ای این مهم قابل اثبات است. معماری پایدار برگرفته از مفاهیم توسعه پایدار است و در راستای هماهنگی با محیط زیست است. در این مقاله به بررسی نمونه هایی از معماری پایدار در طبیعت و کاربردهای آن در معماری واهمیت وکاربردی بودن علوم طبیعی وزیستی موجود در طبیعت پرداخته شده ودر نهایت پاسخ به این سوال که چگونه میتوان با صرف حداقل انرژی،ساختمان های خود را درجهت هماهنگی با )طبیعت) نه در جهت مقابله با آن، با سازه و کیفیتی پایدار بسازیم.و آیا طبیعت جواب گوی نیازهای انسان خواهد بود سعی ما بر آن است تادر حد توان راه کارها ونمونه هایی برای طراحی فضاهای معماری با توجه به سیستمها و انرژیهای موجود در طبیعت ارایه دهیم.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CAUM01_1614 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/847483/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسن زاده سامانی، اکرم و محمودی اشکفتکی، عظیمه،1397،بررسی عناصر معماری پایدار و راهکارهای بکارگیری آن در معماری معاصر،کنفرانس بین المللی عمران، معماری و مدیریت توسعه شهری در ایران،تهران،https://civilica.com/doc/847483
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حسن زاده سامانی، اکرم؛ عظیمه محمودی اشکفتکی)
برای بار دوم به بعد: (1397، حسن زاده سامانی؛ محمودی اشکفتکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پنجره های ارسی و بررسی امکان استفاده از آن در خانه های مدرن امروزی
- اصول و مبانی طراحی پایدار
- درایو فرکانس متغیر پمپ خورشیدی با مبدل dc/dc بهره بالا با قابلیت استحصال توان بیشینه از آرایه های خورشیدی ولتاژ پایین
- مشخصات خانه های هوشمند با رویکرد معماری پایدار
- ارزیابی تاثیر اصلاحگرخاک (پرلیت) در میزان نگهداشت رواناب و زهآب در مسیر حفظ آب و توسعه مدیریت شهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
- امنیت کالبدی با تکیه بر معماری بومی ایران در هنگامه بحرانهای طبیعی (اسکان موقت پس از زلزله)
- نقش پیاده رو ها در سرزندگی و تعاملات اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.