سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
کد COI مقاله: KPIP12_193
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 369
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی مشکلات کالبدی بافت تاریخی کرمان از منظر مدیریت بحران
چکیده مقاله:
در ا کثر شهرهای، کشور ما هسته های مرکزی وجود دارد که تاریخ و هویت شهر را به یدک می کشند. این محدوده ها که عمدتا با عناوین بافت کهن، تاریخی، قدیمی ... شناخته می شوند به دلیل ویژگی های کالبدی، اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی که در بطن پیکره آن ها وجود دارد در برابر سوانح طبیعی بسیار اسیب پذیر هستند و مهم تر اینکه نفوذناپذیری ساختار فضایی اینگونه بافت ها هرگونه عملیات مدیریت بحران را با مشکل مواجه می کند. در همین راستا پژوهش حاضر نیز به دنبال ارزیابی مشکلات کالبدی بافت تاریخی شهر کرمان که در مواقع بحرانی عملیات امداد و نجات را با مشکل مواجه می کنند می باشد. روش پژوهش توصیفی و مبتنی بر روش های کتابخانه ای اسنادی و میدانی مشاهده مستقیم می باشد. همچنین شاخص های مورد مطالعه با استفاده از لایه های GIS تجزیه و تحلیل گردیدند. نتایج بدست آمده نشان داد که بافت تاریخی کرمان به دلیل تعداد زیادی واحدهای مسکونی کم دوام بسیار در برابر سوانح آسیب پذیر است و علت معابر کم عرض و پرپیج و خم با بن بست های فراوان عملیات امداد و نجات با مشکل روبرو می شود. همچنین در این محدوده به دلیل فقدان مرازک مدیریت بحران همچون آتش نشانی و فقدان مراکر درمانیف فضاهای باز بخصوص در مرکز بافت ممکن است به دلیل مشکل بودن دسترسی گروه های امداد و نجات تلفات جانی و مالی بیشتر از سایر بخش ها باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا KPIP12_193 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845149/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حاتمی، احمد و مصباحی، سحر،1397،ارزیابی مشکلات کالبدی بافت تاریخی کرمان از منظر مدیریت بحران،دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت،تهران،https://civilica.com/doc/845149
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، حاتمی، احمد؛ سحر مصباحی)
برای بار دوم به بعد: (1397، حاتمی؛ مصباحی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- سرزندگی شهری،مفهوم ومؤلفه های آن
- ارزیابی تاب آوری با رویکرد بررسی خسارات وارده بر جامعه شهری
- تبلیغات گردشگری و انگیزه سفر
- نقش پیاده راه سازی در سرزندگی فضاهای شهری
- ارایه مدل طراحی شبکه اتوبوسرانی با استفاده از الگوریتم کلونی مورچگان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- وظایف اخلاقی فرزندان نسبت به والدین با تاکید بر دعای ۲۴ صحیفه سجادیه
- بررسی میزان شادمانی در میان جوانان (مورد مطالعه: استان گلستان)
- نقش عامل های انگیزشی درونی و بیرونی اثرگذار بر یادگیری الکترونیکی معلمان با توجه به جنسیت
- بررسی تاثیرآموزش هدفمند درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای بر خشونت کودکان مقطع ابتدایی از دیدگاه معلمین انها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.