سال انتشار: 1397
محل انتشار: دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت
کد COI مقاله: KPIP12_056
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 326
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله چالش های صادرات کالاها، خدمات تخصصی و تولیدات داخلی با تاکید بر صنایع دستی
چکیده مقاله:
صادرات در هر کشور می تواند موجب ارزآوری و رشد و توسعه اقتصاد آن کشور گردد و صادرات صنایع دستی می تواند کمک بسیار زیادی در این توسعه داشته باشد و صادرات غیر نفتی را بهبود بخشد. از آنجایی که با باور کارشناسان صنایع دستی یکی از صنایعی است که با کمترین میزان سرمایه گذاری و کمترین ایجاد آلودگی، می تواند سهم بزرگی در اشتغال و رشد اقتصادی داشته و باشد و با توجه به اینکه اقتصاد جوامع محلی و مناطق کمتر برخوردار را به تکاپو می اندازد، یکی از راهکارهای جلوگیری از مهاجرت به کلان شهرها و گسترش حاشیه نشینی توجه و تقویت این صنعت است اما متاسفانه در سال های اخیر مشکلات صادرات صنایع دستی این قشر کم درآمد را با مشکل مواجه کرده است. بازارهای جهانی از کالاهای بی کیفیت پر شده است و تحریم های هر روزه ایران باعث شده است که بازار جهانی را از دست بدهند. عدم استفاده از فناوری های روز دنیا، نداشتن بسته بندی شکیل و زیبا، تحریم های بین المللی، عدم بازاریابی مناسب و نداشتن تبلیغات وجود واسطه ها و نداشتن یک انجمن که خواستار مطالبات صنعت گران شود از ج مله مشکلاتی ست که صنایع دستی در بخش فروش داخلی و در بخش صادرات خارجی با آن مواجه است. نتایج نشان داد که با رفع این مشکلات و مدیریت درست و حساب شده و عرضه مستقیم کالا توسط صنعتگر در بازارهای جهانی نه تنها باعث سود بیشتر صنعتگر می شود به حذف واسطه ها می انجامد و محصول با کیفیت با قیمت کمتری در بازار عرضه می گردد. همچنین استفاده از فناوری جدید و بازاریابی اینترنتی روشی ساده و مقرون به صرفه خواهد بود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا KPIP12_056 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/845012/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرادی، ماریا و صادقی، تورج،1397،چالش های صادرات کالاها، خدمات تخصصی و تولیدات داخلی با تاکید بر صنایع دستی،دوازدهمین کنگره ملی پیشگامان پیشرفت،تهران،https://civilica.com/doc/845012
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، مرادی، ماریا؛ تورج صادقی)
برای بار دوم به بعد: (1397، مرادی؛ صادقی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- آسیب شناسی بسته بندی هنرهای سنتی و اثرات آن بر بازاریابی صنایع دستی
- بررسی امکان استفاده از صنایع دستی در بسته بندی با هدف ارتقاء برند با توجه به شعار اقتصاد مقاومتی: تولید و اشتغال
- بررسی موانع و مشکلات صادرات صنایع دستی ایران و ارائه راهکار مناسب
- موانع و عوامل پیش برنده در زمینه صادرات صنایع دستی ایران پس از انقلاب با تکیه بر نمایشگاه های بین المللی
- بررسی نقش طراحی و نوع بسته بندی محصولات صنایع دستی بر روی فروش و صادرات آنها در استان کرمانشاه (مطالعه موردی: گیوه و گلیم استان کرمانشاه در سال 92 )
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- وظایف اخلاقی فرزندان نسبت به والدین با تاکید بر دعای ۲۴ صحیفه سجادیه
- بررسی میزان شادمانی در میان جوانان (مورد مطالعه: استان گلستان)
- نقش عامل های انگیزشی درونی و بیرونی اثرگذار بر یادگیری الکترونیکی معلمان با توجه به جنسیت
- بررسی تاثیرآموزش هدفمند درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای بر خشونت کودکان مقطع ابتدایی از دیدگاه معلمین انها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.