سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ارزیابی مدیریت درد در گربه

سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,076
این مقاله فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن مقالات دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

THVC16_0711

تاریخ نمایه سازی: 11 اردیبهشت 1398

چکیده مقاله ارزیابی مدیریت درد در گربه

تشخیص درد در گربه ها همیشه به عنوان یک مشکل عدیده برای صاحب گربه دامپزشک مطرح بوده است.مسیله مهمتر پس از تشخیص درد، مدیریت درد در گربه می باشد. این مطالعه به صورت توصیفی (study Descriptive) از منابع معتبر علمی به منظورشناسایی مطالعه بر روی رهیافت های رایج امروزی که با تمرکز بر روی پیش بینی پیشگیری درد در گربه ها استوار است، صورت گرفته است. در ابتدای امر می بایست برای تشخیص درد به تغییرات ظاهری مثل چهره مضطرب حیوان، خم دار شدن پیشانی ظاهری شلخته تغییرات رفتاری مثل ناله، غلتیدن، پنهان شدن از بقیه گربه ها، سکوت، لیسدن پی درپی عضو درگیر واز دست دادن اشتها تغییرات حرکتی مثل عدم فشار برروی عضو دردناک، غوز کردن در سینه وکمر، دراز کشیدن متوالی وبدن کشیده غیرعادی می توان اشاره کرد.مشاهده پاسخ های وابسته به رفتاردر تشخیص درد در گربه ها بسیار مهم است اگر در تشخیص فقط یک مشاهده سطحی انجام گیرد باعث از دست دادن بسیاری از علایم ظریف مهم در تشخیص می شود.پس از یک تشخیص علمی برای مدیریت درد در گربه می توان از روش های دارویی مثل مصرف داروهایاپیوییدی وNSAID که بهترین گزینه های ضد درد در گربه ها می باشد می توان از روش غیر دارویی مانند نرمش های سبک تغییر رژیم غذایی در گربه ها کمک گرفت. مدیریت صحیح فقط در سایه تجربه علم کافی صاحب دام دامپزشک حاصل می شود.

کلیدواژه های ارزیابی مدیریت درد در گربه:

نویسندگان مقاله ارزیابی مدیریت درد در گربه

امیر قاسمی

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد شهرکرد

مرتضی رزاقی منش

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد شهرکرد

مازیار منشیی

دامپزشک حیوانات خانگی

مقاله فارسی "ارزیابی مدیریت درد در گربه" توسط امیر قاسمی، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد شهرکرد؛ مرتضی رزاقی منش، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه آزاد واحد شهرکرد؛ مازیار منشیی، دامپزشک حیوانات خانگی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی شانزدهمین کنگره دامپزشکی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گربه،تشخیص درد، علایم رفتاری ،داروهایNSAID هستند. این مقاله در تاریخ 11 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2076 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تشخیص درد در گربه ها همیشه به عنوان یک مشکل عدیده برای صاحب گربه دامپزشک مطرح بوده است.مسیله مهمتر پس از تشخیص درد، مدیریت درد در گربه می باشد. این مطالعه به صورت توصیفی (study Descriptive) از منابع معتبر علمی به منظورشناسایی مطالعه بر روی رهیافت های رایج امروزی که با تمرکز بر روی پیش بینی پیشگیری درد در گربه ... .