سال انتشار: 1387
محل انتشار:
کنفرانس فیزیک ایران 1387
کد COI مقاله: IPC87_199
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,762
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تولید نور سفید از دیود نورافشان و بررسی فسفرهای مناسب
چکیده مقاله:
اولین دیود سفید از ترکیب دیودآبی 460nm با فسفر YAG:Ce که مبدل رنگ زرد می باشد، ساخته شد اما تولید نور سفید از دیود فرابنفش با سه فسفر مبدل آبی، سبز و قرمز دارای بهره تابندگی وضریب رنگ نمایی ( CRI) بالایی است و می تواند به عنوان سیستم روشنایی به خوبی جایگزین لامپ های هالوژن و مهتابی شود. از میان دیود ها، دیودهای برپایه نیترید را به علت داشتن ساختارورتزایت که منجر به قطبش خودبه خودی و پیزوالکتریک می شود و نیز گاف انرژیِ مناسب قابلیت تزریق برای ساختن نیمرسانای نوع n و p ترجیح می دهیم. در این کار به مطالعه خواص فیزیکی برخی فسفرها پرداختیم، به ویژه فسفرهای مبدل قرمز که کمیاب ترین نوع فسفرها می باشند. طول موج نشری فسفر توسط برانگیختگی ناشی از دیود به شدت به شبکه میزبان وابسته است. ازمیان عناصر خاکی کمیاب یون های دو وسه بار یونیده Eu به دلیل داشتن طیف نشری پهن، بهره کوانتومی بالاو همپوشانی مطلوب طیف برانگیخته حاصل از فسفر باطیف نشری دیود ترجیح داده می شود. به خصوص + Eu3 در میزبان های تنگستن و مولیبدن بهتر از سولفید ها و فلوئوریدها هستند؛ طیف نشری +Ca Mo Si O Eux3 در طول موج قرمز پر شدت بوده و به عنوان فسفر مبدل قرمز برای تولید نور سفید از دیودفرابنفش ترجیح داده می شود.
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا IPC87_199 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/83837/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:خسروی، زهره و فلاح، حمیدرضا،1387،تولید نور سفید از دیود نورافشان و بررسی فسفرهای مناسب،کنفرانس فیزیک ایران 1387،کاشان،https://civilica.com/doc/83837
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، خسروی، زهره؛ حمیدرضا فلاح)
برای بار دوم به بعد: (1387، خسروی؛ فلاح)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بهبود عملکرد سامانه تعیین خطای جستجوگر چهارحساسه ای به کمک شبکه عصبی
- بررسیاثرات نسبیتی در موجبرکاملا پر از باریکهالکترونی با ویگلر هلیکال برای لیزر الکترون آزاد
- طراحی، ساخت و تست آزمایشگاهی احساسگر توری برا گ فیبرنوری به منظور اندازه گیری فشار و دمای بالا
- مطالعه توزیع صفحکهای موازی با صفحه میانگین اسمی در ارتفاعهای مختلف یک سطح تخت ناصاف
- اندازه گیری تابع انتقال مدولاسیون دستگاههای چاپگر با استفاده از تکنیک ماره
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.