سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: NCSDUS08_108
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 263
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله نقش شهرداری و سازمان های دولتی شهر بوشهر در توسعه مدیریت شهری
چکیده مقاله:
برنامه ریزی شهری و در راس آن مدیریت شهری که هدف آن تامین رفاه شهرنشینان و ایجاد محیطی دلپذیر و سالم می باشد، در شهرهای بزرگ و همچنین در شهرهای کوچک با مشکلاتی مواجه است که در این تحقیق با مشلات مدیریتی در شهرستان بوشهر آشنا می شویم. مدیریت شهری زمانی می تواند در جهت مطلوبیت همه جانبه پیش برود که بتواند نیازها و راهکارهای مشخص برای تامین نیازهای خدماتی ساکنان ارایه دهد، لکن به علت نگرش بخشی، ضعف ساختاری مدیریت شهری در شهرستان بوشهر و فقدن مشارکت سازمان های خدمات رسان شهری نتوانستند به صورت کارا به ارایه خدمات بپردازند. هدف کلی این پژوهش این است که به صورت توصیفی و با استفاده از تحلیل اسناد موجود، نقش شهرداری ها و سازمان های دولتی را در توسعه مدیریت شهری بررسی و تحلیل نماید. با توجه به بررسی های اسنادی و پژوهش انجام گرفته در شهرستان بوشهر، مدیریت شهری براساس اصول و برنامه ریزی صورت گرفته در شهرهای موفق پیش نمی رود که عوامل و متغیرهایی باعث این عملکرد بوده است و این عوامل یافته های فرعی و دستاوردهای ناخواسته ای هستند که در مسیر پژوهش با آن روبرو شدیم که باعث عدم موفقیت ارگان های مدیریت شهری در شهرستان بوشهر شده اند.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NCSDUS08_108 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/829604/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نامی، امید،1397،نقش شهرداری و سازمان های دولتی شهر بوشهر در توسعه مدیریت شهری،هشتمین کنفرانس بین المللی توسعه پایدار،عمران و بازآفرینی شهری،قم،https://civilica.com/doc/829604
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، نامی، امید؛ )
برای بار دوم به بعد: (1397، نامی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربرد سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) در مدیریت بحران؛ مطالعه موردی: شهر بوشهر
- ارزیابی ریسک محیط زیستی خط لوله گاز اول سراسری به لحاظ فاکتور شدت اثر نشت با روش مولبایر
- تجزیه و تحلیل مولفه های تاثیرگذار بر انتقال ایمن افراد در مترو (مطالعه موردی: متروی تهران)
- راه کارهای افزایش تاب آوری و قابلیت اطمینان شبکه توزیع برق قایم شهر پس از وقوع طوفان سال 95
- ارزیابی ریسک خط لوله انتقال گاز دلیجان- قزوین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- شناسایی و تاثیر مولفه های تعاملات اجتماعی بر شاخصه های فرمی و عملکردی در طراحی مراکز فرهنگی
- جایگاه فضای سبز شهری در راستای اهداف توسعه پایدار (مورد مطالعه: شهر کرج)
- ارزیابی مولفه های موثر بر موفقیت پارک های علم و فناوری در پایداری زیست محیطی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.