سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ICPE05_327
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 290
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر آموزش مهارت های اجتماعی بر میزان عزت نفس کودکان بیش فعال
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر بررسی تاثیر آموزش مهارت های اجتماعی بر عزت نفس کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی بود. در این پژوهش به شیوه نیمه تجربی، از بین کودکان 9 تا 12 ساله که در سال 1396 به کلینیک روانشناسی تبسم کاشان مراجعه نموده بودند، 30 نفر به صورت نمونه گیری در دسترس انتخاب گردید و به شیوه تصادفی در دو گروه مساوی آزمایش(15نفر)و کنترل(15نفر) قرار گرفتند. ابزار این پژوهش شامل پرسش نامه کانرز و پرسش نامه عزت نفس کوپر اسمیت بود. ابتدا، پس از انتخاب گروه ها در هر دو گروه آزمایش و کنترل با استفاده از آزمون عزت نفس کوپر اسمیت پیش آزمون اجرا شد و سپس برای گروه آزمایش به همراه والدینشان 10 جلسه آموزش مهارت های اجتماعی به صورت هفته ای دو جلسه برگزار شد و بلافاصله بعد از اتمام جلسات آموزشی بر روی هر دو گروه آزمایش و گواه پس آزمون و یک ماه پس از آن آزمون پیگیری انجام شد و برای تجزیه و تحلیل داده ها از تحلیل کواریانس با اندازه گیری مکرر استفاده شد. برای تجزیه و تحلیل داده ها از تحلیل کواریانس استفاده گردید. نتایج نشان داد که آموزش مهارت های اجتماعی به طور معنی داری سبب افزایش نمرات عزت نفس عمومی، عزت نفس خانوادگی، عزت نفس اجتماعی و عزت نفس تحصیلی در کودکان گروه آزمایش نسبت به گروه کنترل می گردد((P ≥ 0/01 همچنین تفاوت میانگین نمرات مولفه های عزت نفس بین پس آزمون و پیگیری، در گروه آزمایش معنی دار نشد. با توجه به نتایج این تحقیق به نظر می رسد که آموزش مهارت های اجتماعی در بهبود عملکرد کودکان بیش فعال به طور موثری مفید می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICPE05_327 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/815382/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ضرغام حاجبی، مجید و گلشن، اندیشه،1397،تاثیر آموزش مهارت های اجتماعی بر میزان عزت نفس کودکان بیش فعال،پنجمین کنفرانس بین المللی روانشناسی،علوم تربیتی و سبک زندگی،قزوین،https://civilica.com/doc/815382
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، ضرغام حاجبی، مجید؛ اندیشه گلشن)
برای بار دوم به بعد: (1397، ضرغام حاجبی؛ گلشن)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه سیستم هوشمند نظارت بر سلامتی مبتنی بر شبکه های حسگر بی سیم
- بازی رایانه ای، ویژگی ها، مراحل و باید های کاربرد آن
- کاربرد شبکه های حسگر بی سیم در مراقبت های پزشکی راه دور
- اثربخشی آموزش مهارت های اجتماعی برمیزان عزت نفس کودکان مبتلا به اختلال بیش فعالی- نارسایی توجه
- طراحی کنترلرهای غیرخطی Back stepping و Sliding mode برای ربات پرازی Quadrotor با هدف پیاده سازی بر روی ربات
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نظام آموزش و هویت های لغزان در جهان متاورس
- آزمون های ارزیابی تعادل مناسب به منظور بکارگیری در محیط های آموزشی
- آزمونهای عملکردی اندام تحتانی و لزوم تغییر در ارزیابی های جسمانی در مدارس (مقاله مروری)
- روش های اندازه گیری راستای اندام تحتانی ابزاری برای پیشگیری از وقوع و توسعه ناهنجاریهای بدنی در دانش آموزان ( مقاله مروری)
- آگاهی بدنی به منزله تمهیدی برای تربیت در زیست بوم جدید : مطالعه موردی: یوگا در مدیریت کمردرد مزمن)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.