سال انتشار: 1397
کد COI مقاله: ICMAES01_054
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 310
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی خشک کن دوفازی هوا- نمک به روش دینامیک سیالات محاسباتی و بررسی پارامترهای سرعت و فشار دینامیکی برای فازها با اجرای Fluent
چکیده مقاله:
در فرآیند تبخیر سطحی سرعت جریان، دمای سیال عبوری و سطح تبادل حرارت عواملی تعیین کننده در سرعت و کیفیت رطوبت زدایی هستند . در حقیقت خشک کن های بستر سیال برای خشک کردن مواد غذایی گرانوله و سبک مانند نمک، شکر، پودر شیر، نخودفرنگی و قطعات کوچک مواد غذایی مناسب هستند.در پژوهش حاضر به کمک شبیه سازی، سرعتهای مختلف هوای ورودی به خشک کن دو فازی هوا-نمک مورد بررسی قرار گرفته و در سرعت اپتیمم، مطالعات بر روی فشار دینامیکی و موقعیت سیال نمک و هوا در خشک کن انجام گرفته است. شبکه طراحی شده با gambit و مطالعه به کمک نرم افزار fluent از کاربردیترین نرم افزارهای CFD انجام شد. در شبیه سازی از مدل چند فازی اویلر استفاده شده به نحویی که فازهای گاز و جامد به طور پیوسته با یکدیگر به صورت نفوذ و برخوردهای متقابل در دامنه محاسباتی در ارتباط هستند. نتایج نشان میدهد نمک در حالتی که سرعت هوای ورودی 6 m/s است، به طور کامل در خشک کن پخش شده و بدون سرریز به صورت سیالی درامده است. برآیندهای فشار دینامیکی- موقعیت، سرعت- موقعیت و فشار دینامیکی- زمان برای هوا و نمک در خشککن بررسی شده و نتایج تفسیر شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICMAES01_054 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/814824/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طباخی، الهام و بایزیدی، مسعود و اعتمادی، احمد و رستمعلی، هادی،1397،شبیه سازی خشک کن دوفازی هوا- نمک به روش دینامیک سیالات محاسباتی و بررسی پارامترهای سرعت و فشار دینامیکی برای فازها با اجرای Fluent،اولین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در علوم مهندسی،https://civilica.com/doc/814824
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، طباخی، الهام؛ مسعود بایزیدی و احمد اعتمادی و هادی رستمعلی)
برای بار دوم به بعد: (1397، طباخی؛ بایزیدی و اعتمادی و رستمعلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید بیوگاز در مناطق روستایی ایران به عنوان یک منبع انرژی تجدید پذیر
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- A new approach for thermal analysis of Stirling Engine for Exhaust Waste Heat Recovery in System Ignition engine
- تحلیل مصرف انرﮊی در سیستم های تولید و توزیع هوای فشرده در شرکت خودروسازی سایپا و اقدامات انجام شده جهت بهینه سازی مصرف هوای فشرده
- ساختار تنظیم گری صنعت خودروی ایران و راهکارهایی برای اصلاح آن
- لزوم تغییر رویکرد در سیاستهای توسعه فناوری در ایران
- Theoretical study of wear process: wear mechanism, numerical modeling (review)
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.