سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CSCONF03_014
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 433
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی بر امیدواری در دانش آموزان پسر پایه ی پنجم شهرستان کاشمر سال تحصیلی 96 - 95
چکیده مقاله:
هدف تحقیق حاضر بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی (طرح کرامت) بر امیدواری در دانش آموزان پسر پایه ی پنجم شهرستان کاشمر در سال تحصیلی 95 – 96 بود.روش تحقیق به صورت شبه آزمایشی با طرح پیش آزمون _ پس آزمون با یک گروه آزمایش و یک گروه کنترل انجام می گیرد، جامعه آماری تحقیق حاضر دانش آموزان پسر پایه پنجم دبستان شهرستان کاشمر بود که تعداد آنها برابر با 235 نفر بود. در این تحقیق با استفاده از روش نمونهگیری هدفمند دو کلاس پنجم مدرسه شهید توانگر که 60 نفر بودند به عنوان نمونه انتخاب شدند و سپس به دو گروه 30 نفری گواه و آزمودنی تقسیم شدند، سپس یک گروه با دستکاری متغیر، مورد بررسی قرار گرفتند و گروه دیگر بدون دخالت متغیر پرسشنامه را پر کردند. به منظور جمع آوری اطلاعات از پرسشنامه آزمون امیدواری میلر استفاده شده است. برای تجزیه و تحلیل داده ها در این پژوهش از شاخصهای آمار توصیفی همچون جدول، فراوانی، درصد، میانگین، انحراف معیار و در ادامه در قسمت آمار استنباطی جهت آزمون پایایی پرسشنامه از ضریب آلفای کرونباخ ، جهت بررسی نرمال بودن داده ها از ضریب چولگی ، ضریب کشیدگی و آزمون کلموگروف– اسمیرنف استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان داد آموزش مهارتهای زندگی بر پرورش امیدواری در دانش آموزان پسر پایه ی پنجم شهرستان کاشمر سال تحصیلی 95-96 تاثیر معناداری دارد و در نهایت نتایج فرضیه اصلی تحقیق مبنی بر آموزش آداب و مهارتهای زندگی برامیدواری دانش آموزان پسر پایه ی پنجم شهرستان کاشمر را مورد تایید قرار داد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CSCONF03_014 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/800349/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی فدافن، زهرا و نودهی، حسن و اکبری، احمد،1396،بررسی تاثیر آموزش مهارت های زندگی بر امیدواری در دانش آموزان پسر پایه ی پنجم شهرستان کاشمر سال تحصیلی 96 - 95،سومین کنفرانس بین المللی علوم انسانی و مطالعات اجتماعی،تهران،https://civilica.com/doc/800349
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، احمدی فدافن، زهرا؛ حسن نودهی و احمد اکبری)
برای بار دوم به بعد: (1396، احمدی فدافن؛ نودهی و اکبری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- وظایف اخلاقی فرزندان نسبت به والدین با تاکید بر دعای ۲۴ صحیفه سجادیه
- بررسی میزان شادمانی در میان جوانان (مورد مطالعه: استان گلستان)
- نقش عامل های انگیزشی درونی و بیرونی اثرگذار بر یادگیری الکترونیکی معلمان با توجه به جنسیت
- بررسی تاثیرآموزش هدفمند درس ریاضی به دانش آموزان دوره ابتدایی
- بررسی تاثیر بازیهای رایانه ای بر خشونت کودکان مقطع ابتدایی از دیدگاه معلمین انها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.