سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ELSCONF05_015
زبان مقاله: انگلیسیمشاهد این مقاله: 187
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله The March of Sociolinguistics on the Wings of Time
چکیده مقاله:
The current review aims at highlighting the main theoretical assumptions of historical sociolinguistics associated with its origins with special attention given to how these theoretical assumptions can assist language activists in their endeavor to provide the right conditions for analyzing linguistic variations and changes. Clearly, this review is organized around closely related paragraphs accompanied by commentaries on the historical sociolinguistics. This review provides a clearly written and concise introduction to the origins, philosophical developments, motivations, and main paradigms in historical sociolinguistics with a particular focus on the basic research done in the field overthe last four decades with its diverse foundations in sociolinguistics, social history, historical linguistics, histories of individual languages, corpus linguistics, philology, discourse studies, socio-pragmatics, and traditional dialectology. Comparing the first four decades based on the studies conducted in the area, it is clearly observed that various studies have been carried out based on genre, speaker variables, and integration, respectively. This review also demystifies the fundamental distinction between principles and generalizations
کلیدواژه ها:
historical sociolinguistics, origins, linguistic variations, traditional dialectology, philosophical developments
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/761809/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:Bahadoran-Baghbaderani, Ali و Zarei, Gholam Reza,1396,The March of Sociolinguistics on the Wings of Time,پنجمین کنفرانس بین المللی پژوهشهای کاربردی در مطالعات زبان,تهران,,,https://civilica.com/doc/761809
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396, Bahadoran-Baghbaderani, Ali؛ Gholam Reza Zarei)
برای بار دوم به بعد: (1396, Bahadoran-Baghbaderani؛ Zarei)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- Empowering Gains of ESAP Course Design through Operationalization of a Synergic Model: Suggestions and Implications
- On Addressing Discursive Coherence and Topicality in the Medical Discourse ofSchizophrenia
- Investigating Language Policy and Its Influence on U.S. Immigration Restriction and Citizenship Test
- بررسی انواع قراردادهای خدمات حرفه ای (PSC) در حقوق ایران
- بررسی ماهیت حقوقی تعهد پیمانکار به سازماندهی تامین مالی در قراردادهای EPC+F
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- وطن پرستی در دیوان شکوهی یزدی
- سماع، سمبولیسم عاشقانه مولوی
- Review of studies on computer-based feedback on writing
- بررسی نقش ابوالقاسم الشابی در بیداری و مقاومت مردم تونس
- بررسی و تحلیل عناصر داستانی منظومۀ عاشق و معشوق
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.