سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICCECONF01_042
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 122
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شبیه سازی عددی ضریب آبگذرانی سرریز لبه تیز مستطیلی دراثر جریان آب و هوا
چکیده مقاله:
سرریز، از انواع مهم و پرکاربرد سازه های هیدرولیکی بوده و یکی از مهمترین مباحث در طراحی این سازه ها تعیین ضریب آبگذرانی آنها تحت شرایط مختلف طراحی می باشد. تاکنون تحقیقات گسترده ای بر روی انواع سازه های سرریز به روشهای عددی و مدل سازی فیزیکی، با هدف تعیین ضریب آبگذرانی انجام پذیرفته است. نقطه اشتراک تحقیقات قبلی، لحاظ نمودن جریان تک فازی سیال آب می باشد. ازاینرو در این تحقیق، جریان عبوری از روی سرریز لبه تیز مستطیلی با استفاده از مدل آشفتگی RNG و بکارگیری نرم افزاردینامیک سیالات محاسباتی Flow 3D بصورت سه بعدی، تک فازی (جریان آب) و دوفازی (جریان باد و آب) شبیه سازی شده و سطح آزاد جریان، با روش جزحجم سیال VOF تعیین گردیده است. درنهایت نتایج یک حالت دارای نسبت هد به ارتفاع مشخص سرریز، در شرایط جریان تک فازی و دوفازی با سرعت های متنوع باد 1 تا 5 متر بر ثانیه، مورد مقایسه و تحلیل قرار داده شده است. نتایج حاصله موید این مهم است که جریان باد هم جهت با جریان عبوری از روی سرریز، موجب افزایش ضریب آبگذرانی می گردد.تعیین گردیده است. درنهایت نتایج یک حالت دارای نسبت هد به ارتفاع مشخص سرریز، در شرایط جریان تک فازی و دوفازی با سرعتهای متنوعباد 1 تا 5 متر بر ثانیه، مورد مقایسه و تحلیل قرار داده شده است. نتایج حاصله موید این مهم است که جریان باد هم جهت با جریان عبوری از رویسرریز، موجب افزایش ضریب آبگذرانی می گردد.
کلیدواژه ها:
شبیه سازی عددی، ضریب آبگذرانی، سرریز لبه تیز مستطیلی، جریان دوفازی، Flow 3D
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/726968/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شاکری، حمیدرضا و صالحی نیشابوری، سیدعلی اکبر،1396،شبیه سازی عددی ضریب آبگذرانی سرریز لبه تیز مستطیلی دراثر جریان آب و هوا،اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های نوین در مهندسی عمران،آمل،،،https://civilica.com/doc/726968
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، شاکری، حمیدرضا؛ سیدعلی اکبر صالحی نیشابوری)
برای بار دوم به بعد: (1396، شاکری؛ صالحی نیشابوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- انتشار نمک از سطح دریا
- پروژه های لایروبی در ایران و چگونگی مدیریت زیست محیطی مواد لایروبی شده
- ارزیابی معادلات حاکم بر آبشستگی در پایین دست پرتابه های جامی شکل با بکارگیری دادههای میدانی و آزمایشگاهی
- ارزیابی میزان هوادهی در تونل های تخلیه کننده تحتانی سدها با تکیه بر نوع عملکرد دریچه ها(مطالعه موردی:سد مخزنی کتوند علیا)
- Flood Risk Management Using MCDM Systems
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نمای دو پوسته و تاثیر آن درکاهش مصرف و افزایش بهره وری انرژی در بناهای معمول شهری
- نقشه های خطر لرزه ای استان کرمان با استفاده از تحلیل احتمالاتی خطر زلزله
- معرفی انواع میراگرها و کارایی میراگر تسلیمی (TSD) درمقاوم سازی قاب های بتن آرمه آسیب دیده
- مطالعه تطبیقی برنامه ریزی منابع آب با استفاده از مدل های شبیه سازی weap و Vensim (مطالعه موردی :سد مخزنی تنگ سرخ در حوزه رودخانه بشار)
- طراحی محیط همه شمول فاز شمالی بوستان نهج ابلاغه واقع در منطقه 2 تهران با رویکرد ارتقاء سرزندگی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.