سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: ICCECONF01_021
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 215
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ظرفیت باربری پی های سطحی محصور شده تحت اثر بار محوری فشاری در خاک ماسه ای با استفاده از مدلسازی فیزیکی
چکیده مقاله:
مسیله ظرفیت باربری و مشکل نشست زیاد برای شالوده های سطحی واقع بر خاک ماسه ای سست و یا با تراکم متوسط همراه باراهکارهای لازم جهت مقاوم سازی آنها بطور گسترده ای در متون فنی ژیوتکنیک بحث شده است. یکی از رویکردهای مناسب جهتبهبود ظرفیت باربری و نیز کاهش نشست شالوده های سطحی واقع بر این نوع از خاکها، استفاده از شالوده های محصور شده محیطیمی باشد. این شالوده ها هم بصورت سامانه منفرد برای سازه های وزنی و هم در سیستم هایی که به نوعی تحت بار کششی واقع می شوند، قابلیت کاربرد دارد. در این روش دیواره های عمودی واقع در زیر شالوده با اتصال به شالوده اصلی و با عملکردی شمع گونه به بهبود ظرفیت باربری و کاهش نشست می انجامد.در این پژوهشی سعی شده است تا با استفاده از یک مدل فیزیکی و در نظر گرفتن ارتفاع های مختلف محصورشدگی H/B هایمتفاوت، به ترتیب 0/23، 0/33، 0/5، 0/66، 0/83، 1/5)، تاثیر این پارامتر بر منحنی بار - نشست خاک ماسه ای شهرستان بابلسر با تراکم نسبی متوسط (حدود 40 درصد) ارزیابی گردد. نتایج بررسی ها نشان داده اند که با افزایش ارتفاع محصورشدگی، ضمن افزایشظرفیت باربری، نشست متناظر با آن نیز بطور قابل ملاحظهای کاهش می یابد. همچنین باعث افزایش باربری پی تا حدود 2 برابر درمقایسه با پی سطحی در عمق محصورشدگی می شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICCECONF01_021 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/726947/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوذری جویباری، مهرداد و افضلی راد، مبین،1396،ظرفیت باربری پی های سطحی محصور شده تحت اثر بار محوری فشاری در خاک ماسه ای با استفاده از مدلسازی فیزیکی،اولین کنفرانس بین المللی پیشرفت های نوین در مهندسی عمران،آمل،https://civilica.com/doc/726947
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، نوذری جویباری، مهرداد؛ مبین افضلی راد)
برای بار دوم به بعد: (1396، نوذری جویباری؛ افضلی راد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی رفتار مخزن بتنی نیمه مدفون تحت بار انفجار
- مطالعه عددی اثر طول گیرداری شمعها و طول پیوسته و آزاد انکرها در پایداری گودبرداری ثانویه مهارشده بوسیله سیستم نیلینگ و شمع های بتنی درجا
- مسلح شده بالاستیک بررسی تأثیر شکل خورده لاستیک در تقویت مقاومت برشی خاک ماسه
- بررسی سرعت نرخ تردد در آیین نامه کشور های مختلف
- تعیین درصد بهینه خرده لاستیک در ماسه جهت بهبود رفتار مکانیکی آن با استفاده از آزمایش برش مستقیم بزرگ مقیاس 30×30cm
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.