سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: GHADIRCONF02_199
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,331
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی سبک زندگی اسلامی از منظر قرآن کریم
چکیده مقاله:
از جمله مسایل مهمی که تحقیق در ان از جایگاه ویژه ای برخوردار است، سبک زندگی اسلامی و ویژگی های آن از منظر قرآن و روایات می باشد هدف از انجام این تقحیق، بررسی سبک زندگی اسلامی از منظر قرآن کریم می باشد. این پژوهش از نوع تحقیقات بنیادی نظری است و داده های به دست آمده جهت تحلیل به روش کتابخانه ای اسنادی گردآوری شده است. مبنا و معیار تجزیه و تحلیل در این پژوهش استفاده از استدلال قیاسی، استقرایی، تشخیص، تفاوت و تمایز و مقایسه می باشد که به کمک تفکر، تعقل، منطق و استدلال صورت گرفته است لذا از گام اول با استفاده از مطالعات کتابخانه ای ابتدا به بررسی مبانی نظری تحقیق همچون سبک زندگی اسلامی پرداخته شد در گام دوم با استفاده از منابع غنی اسلامی همچون قرآن نهج البلاغه و صحیفه سجادیه به بررسی آیات قرآن کریم و رویات مرتبط با سبک زندگی اسلامی پرداخته شد در گام سوم با تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده و مشورت با اساتید و صاحب نظران مربوطه به تفصیر مطالب به دست آمده پرداخته شده و نتیجه گیری نهایی بیان گردید. در نتیج این تحقیق، در قرآن زا سبک زندگی به عنوان حیات طیبه نام برده شد دین اسلام به عنوان کامل ترین دین، تمامی شیون زندگی انسان را اعم از فردی و اجتماعی و دنیوی و اخروی در بر می گیرد و با بهره گیری از آن می توان بهترین سبک را برای زندگی انتخاب کرد ایمان و عمل صالح ملاک و معیار اساسی سبک زندگی اسلامی است آیات الهی به بهترین نحو سبک زندگی را معرفی کرده اند و موفقیت در دنیا و آخرت را برای انسان ها تضمین می کند همچنین زندگی اسلامی، جنبه های مادی و معنوی زندگی عمیقا به یکدیگر همبسته اند و رستگاری انسان به سلامت و ارتباط این دو جنبه بستگی دارد.
کلیدواژه ها:
بررسي، سبك زندگي، اسلامي، قرآن كريم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/659740/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طبیبی، علیرضا و افشاری، معصومه،1396،بررسی سبک زندگی اسلامی از منظر قرآن کریم،دومین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی فرهنگی و پژوهش دینی،رشت،،،https://civilica.com/doc/659740
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، طبیبی، علیرضا؛ معصومه افشاری)
برای بار دوم به بعد: (1396، طبیبی؛ افشاری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طلاق و آثار آن بر فرزندان و زوجین و راهکارهایی برای پیشگیری از آن
- بررسی تطبیقی جنبه های کیفری شبیه سازی انسان در نظامهای مطرح حقوقی
- کانال های توزیع و انواع آن در محصولات مصرفی
- بررسی سبک زندگی اسلامی در خانواده از منظر آیات قرآنی
- بررسی سبک زندگی فردی و اجتماعی براساس آموزه های اخلاقی قرآن و سیره پیامبر ص
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.