سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: PSCONF05_127
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 148
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اثر بخشی آموزش والدین با استفاده از رویکرد شناختی رفتاری بر –کاهش ناسازگاری دانش آموزان پسر ششم ابتدایی شهرستان گناباد
چکیده مقاله:
هدف از این پژوهش بررسی اثربخشی آموزش والدین با استفاده از رویکرد شناختی رفتاری - بر کاهش ناسازگاری دانش آموزان پسر ششم ابتدایی است. این پژوهش یک مطالعه آزمایشی با گروه کنترل است که جامعه آماری آن را کلیه والدین دانش آموزان پسر دوره ششم ابتدایی شهرستان گناباد در سال تحصیلی 95 - 1394 تشکیل می دادند. حجم نمونه پژوهش 20 نفر والد بود که به روش تصادفی ساده چند مرحله ای از بین والدین دانش آموزانی که در پرسشنامه سازگاری بل نمره پایین تر از میانگین کسب کرده بودندانتخاب و به صورت تصادفی 10 نفر در گروه آزمایش و 10 نفر در گروه کنترل جایگزین گردیدند. مادران گروه آزمایش به مدت دو ماه 6 جلسه ی تقریبا 3 ساعته تحت آموزش با استفاده از رویکرد شناختی رفتاری قرار گرفتند و سپس از دانش آموزان هر دو گروه پس آزمون گرفته شد. نتایج تحلیل واریانس نشان داد که بین میانگین نمرات ناسازگاری دو گروه در مرحله پیش و پس آزمون تفاوت معنی دار وجود دارد و در نتیجه آموزش والدین با استفاده از رویکرد شناختی رفتاری بر کاهش ناسازگاری دانش آموزان پسر ششم ابتدایی موثر است
کلیدواژه ها:
آموزش والدين، رويكرد شناختي رفتاري، ناسازگاري، دانش آموزان پس
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/654450/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قنبری، هاشم و ابراهیم نیا، محمدرضا و شاهمرادی، مصطفی و بخشی، جواد،1396،اثر بخشی آموزش والدین با استفاده از رویکرد شناختی رفتاری بر –کاهش ناسازگاری دانش آموزان پسر ششم ابتدایی شهرستان گناباد،پنجمین همایش علمی پژوهشی علوم تربیتی وروانشناسی، آسیب های اجتماعی و فرهنگی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/654450
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، قنبری، هاشم؛ محمدرضا ابراهیم نیا و مصطفی شاهمرادی و جواد بخشی)
برای بار دوم به بعد: (1396، قنبری؛ ابراهیم نیا و شاهمرادی و بخشی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.