سال انتشار: 1395
محل انتشار: کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کامپیوتر
کد COI مقاله: ICCSE01_157
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 145
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مروری بر تاثیر گزینش زیرمجموعه صفات خاصه، نوع نمونه گیری و میزان نمونه برداری در طبقه بندی بیماران قلبی
چکیده مقاله:
طبق آخرین آمارهای رسمی وزارت بهداشت، 33 تا 38 درصد مرگ ومیرها در کشور ناشی از بیماری های قلبی و عروقیاست، به طوریکه ایران رکورددار بالاترین آمار مرگ ومیر قلبی در جهان نامیده شده است. بر اساس این گزارش، روزانه300 نفر در کشور براثر عوارض قلبی فوت می کنند. این آمار اهمیت تشخیص به موقع و درمان سریع بیماران قلبی رانشان می دهد؛ اما در مرحله تشخیص ممکن است خطراتی همچون خطای انسانی پزشکان منجر به این شود که فردیباوجود ابتلا به بیماری قلبی، سالم تشخیص داده شده و اقدامات لازم جهت درمان آن فرد انجام نشود، ولی امروزه می-توان مرحله ی تشخیص را تا حد زیادی به تکنیک های یادگیری ماشین سپرد تا پزشکان تنها بیمارانی را که از طریق اینتکنیک ها سالم تشخیص داده می شوند را موردبررسی قرار دهد. در این تحقیق سعی شده با استفاده از روش های درختتصمیم، روش بیز، روش Random forest, K-NN و SVM و نیز معیارهای ارزیابی طبقه بندی مثل میزان نمونه برداری،نوع نمونه گیری از مجموعه دادگان و نوع انتخاب ویژگی، روشهای مورداستفاده در طبقه بندی بیماران قلبی مورد ارزیابیقرار داده شود تا بابیان ویژگی ها و نوع پیکربندی هرکدام، معایب و محاسن هر یک مشخص شود.
کلیدواژه ها:
الگوريتم هاي دسته بندي، بيماران قلبي، يادگيري ماشين، درخت تصميم، صحت پيش بيني
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/648309/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آریان مهر، سعید و زمانی بروجنی، فرساد،1395،مروری بر تاثیر گزینش زیرمجموعه صفات خاصه، نوع نمونه گیری و میزان نمونه برداری در طبقه بندی بیماران قلبی،کنفرانس بین المللی مهندسی و علوم کامپیوتر،نجف آباد،،،https://civilica.com/doc/648309
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، آریان مهر، سعید؛ فرساد زمانی بروجنی)
برای بار دوم به بعد: (1395، آریان مهر؛ زمانی بروجنی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- استفاده از یک کنترل کننده غیرخطی بر اساس شبکه عصبی بازگشتی (RNN)برای هماهنگی PSS و ASMES
- کنترل و عملکرد سیستم جبران ساز استاتیک و DFIG با استفاده از شبکه های عصبی بازگشتی با در نظر گرفتن خطای اتصال زمین
- پیش بینی بیماری قلبی با الگوریتم های درخت تصمیم و ساختار فازی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
- پیاده سازی داشبورد مانیتورینگ و کنترل از راه دور با استفاده از نرم افزار Node-RED
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.