سال انتشار: 1396
کد COI مقاله: CTCONF03_127
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 333
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر شیوه های نوین تدریس بر تربیت نیروی انسانی کارآمد
چکیده مقاله:
یکی از عوامل توسعه اقتصادی ،اجتماعی ، فرهنگی و آموزشی گسترش همه جانبه آموزش و تربیت نیروی انسانی متخصص و کارآمدمی باشد . از دهه 1960 میلادی به بعد به سبب تحول در مفهوم توسعه ، جایگاه تعلیم و تربیت در توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی متحول شده است و تربیت نیروی انسانی جایگاه ویژه ای یافته است و اگر جامعه بخواهد نظام آموزشی خویش را دگرگون سازد و آنرا با مقتضیات و نیازمندی های جدید همساز نماید، ناچار است که سیاست جامعی در توسعه نیروی انسانی داشته باشند ، و این مسیر نیست مگر اینکه از نظام تعلیم و تربیت متوقع بود . یکی از مشکلات مهم و اساسی در نظام آموزش و پرورش خصوصا در کشور ما، علاقهدانش آموزان به تحصیل منتهی می شود. در این راستا نبود نیروی انسانی کارآمد و ناآشنا با شیوه های نوین و فعال تدریس می تواند بر کیفیت آموزش دانش آموزان تاثیر بگذارد . روش های تدریس فعال و نوین که در آن مشارکت دانش آموزان و معلم را می طلبد . ازمهمترین روشهای فنون تدریس می تواند به روش حل مساله ، روش بحث گروهی ، روش پرسش و پاسخ ، روش بارش مغزی و. . . اشاره کرد . لذا در این مقاله ضمن بیان مفهوم نیروی کارآمد که از جنبه های مختلف به آن پرداخته شده است و هر یک مبتنی بر نظراتصاحب نظران حوزه یادگیری و آموزش می باشد . تلاش بر این است که به تحلیل رابطه ی بین شیوه های نوین تدریس و میزان تربیت نیروی انسانی کارآمد پرداخته شود
کلیدواژه ها:
شيوه هاي نوين ، نيروي كارآمد ، يادگيري ، انگيزه ، الگو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647647/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عزیزی فتاح آباد، زهرا و عزیزی فتاح آباد، خدیجه و عزیزی فتاح آباد، جعفر،1396،تاثیر شیوه های نوین تدریس بر تربیت نیروی انسانی کارآمد،سومین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم تربیتی و روانشناسی ایران،،،https://civilica.com/doc/647647
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، عزیزی فتاح آباد، زهرا؛ خدیجه عزیزی فتاح آباد و جعفر عزیزی فتاح آباد)
برای بار دوم به بعد: (1396، عزیزی فتاح آباد؛ عزیزی فتاح آباد و عزیزی فتاح آباد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- برنامه های آموزشی رشد حرفه ای معلمان در ایران و فنلاند: یک مطالعه تطبیقی
- نقد و ارزیابی دو الگوی پر کاربرد تربیت معلم
- تربیت علمی پژوهشی و فناورانه از دیدگاه قرآن
- دانشگاه فرهنگیان بستری بومی اسلامی برای تربیت معلمان کارآمد
- ارایه الگویی به منظور تربیت معلم حرفه ای در دانشگاه فرهنگیان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- کنکاشی در سخت گیری های درسی والدین و عواقب آن در آینده دانش آموزان
- رابطه بین خوش بینی تحصیلی دانش آموزان با تجارب مثبت دانش آموزان در مدرسه
- بررسی گرایش جنسی در انسان ها و رابطه آن با هویت جنسی
- برنامه ریزی درسی با رویکرد تعلیم و تربیت اسلامی
- نقش نیازهای روانشناختی، سبک های دلبستگی و انسجام خانواده در ازدواج زود هنگام دختران نوجوان: یک مطالعه پس رویدادی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.