سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
کد COI مقاله: FSS04_205
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 119
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله کاربرد و ویژگی های انواع ماست و نقش آن در صنایع غذایی
چکیده مقاله:
ماست شیر تخمیر شده ای است که در سراسر جهان مصرف می شود. این فرآورده ی غذایی از این نظر که دارای ارزش غذایی بالا ( عمدتا به دلیل کاهش میزان لاکتوز و غلظت بالای کلسیم ) و نیز اثرات زیست فعال مثبتی است ( عمدتا در فرآورده های حاوی ترکیبات پروبیوتیک و یا باکتری های پروبیوتیک ) توسط متخصصان تغذیه مورد ملاحظه قرار گرفته است. در زمینه منشت تولید ماست گزارش مستندی به دست نیامده است هر چند که در تاریخ فرهنگ هند و ایران باستان به ماست در پانصد سال قبل از میلاد مسیح اشاره شده است. به احتمال زیاد منشا تولید ماست خاورمیانه است و تحول در این فرآورده تخمیری را طی قرن ها می توان مرهون مردم عشایر و ساکن در این نقطه از جهان دانست. عشایر خاورمیانه گاو، گوسفند، بز و شتر پرورش می دادند و به تدریج مراحل کنترل شده ای برای ترش شدن شیر مورد استفاده قرار دادند اما اولین ماست ها احتمالا به طور تصادفی تهیه شدند، یعنی زمانی که شیر را برای حمل و نقل داخل کیف هایی که از پوست بز درست شده بود می ریختند، باکتری موجود در پوست، شیر را تخمیر و ماست به دست می آمد. با رواج نگهداری مواد غذایی در یخچال میزان پذیرش فرآورده های سنتی در دنیا به استتنای برخی از جوامع خاورمیانه رو به کاهش گذاشت. به جای آن تولید ماست در کارخانه های مدرن با میزان انبوه متداول گردید. علی رغم هم جواری اروپا با خاورمیانه، تمایل به مصرف ماست تا سال 1960 در اروپا چندان متداول نبود تا اینکه در سوییس با ورود ماست های شیرین و میوه ای به بازار، پیشرفت قابل توجهی در صنعت تولید ماست صورت گرفت. از این زمان به بعد، پذیرش و تمایل به مصرف ماست به سایر نقاط دنیا گسترش یافت و باعت افزایش مصرف ماست گردید.
کلیدواژه ها:
ماست، شير ، صنايع غذايي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647351/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی، نیایش و گلستان، لیلا و آریایی، پیمان،1394،کاربرد و ویژگی های انواع ماست و نقش آن در صنایع غذایی،چهارمین همایش ملی امنیت غذایی،سواد کوه،،،https://civilica.com/doc/647351
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، احمدی، نیایش؛ لیلا گلستان و پیمان آریایی)
برای بار دوم به بعد: (1394، احمدی؛ گلستان و آریایی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی چند شکلی تک نوکلئوتیدی نقص ژنتیکی BLAD در جمعیت گاو سیستانی
- پلی مورفیسم های تک نوکلئوتیدی( SNP) و روشهای ژنوتایپینگ آن
- شناسایی چند شکلی ژنتیکی جایگاه ژنی FecGHدر گوسفند نژاد زل با استفاده از نشانگرهایRFLPو SSCP
- بررسی چندشکلی گیرنده 1 ژن دوپامین درجمعیت مرغ بومی آذربایجان غربی با روش PCR-SSCP
- ماهی، اهمیت تغذیه ای و روش های افزایش نگهداری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.