سال انتشار: 1394
محل انتشار: چهارمین همایش ملی امنیت غذایی
کد COI مقاله: FSS04_129
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 100
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو فیش فینگرهای کیلکای معمولی نگهداری شده در یخچال
چکیده مقاله:
هدف از مطالعه حاضر ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی غلظت های مختلف عصاره هیدروالکلی گزنه ( غلظت های 500 و 1000ppm ) بر ماندگاری فیش فینگر های ماهی کیلکا (Clupeonella cultriventris caspia) طی نگهداری در یخچال می باشد. آزمایش های شیمیایی شامل مجموع بازهای نیتروژنی فرار ( TVB-N )؛ pH ، شاخص تیوباربیتوریک اسید (TBA)، در فواصل زمانی 0، 4، 8، 12، 16 روز در دمای یخچال (1±4) انجام شد. عصاره هیدروالکلی گزنه طور معنی داری (p<0/05) اکسیداسیون لیپید را در ماهیان تیمار شده به تعویق انداخت. تیمار حاوی عصاره هیدروالکلی گزنه با غلظت 1000ppm به طور معنی داری در تمامی آزمایش ها کمتر از مابقی تیمارها بود (p<0/05). با توجه به نتایج استفاده از عصاره گزنه می تواند به عنوان یک آنتی اکسیدان طبیعی سبب افزایش ماندگاری محصولات شیلاتی شود.
کلیدواژه ها:
كيلكاي معمولي، عصاره هيدروالكلي گزنه، فيش فينگر، فساد اكسيداتيو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/647275/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاکویی، لاله و احمدی، محمد،1394،تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی برگ گیاه گزنه بر فساد اکسیداتیو فیش فینگرهای کیلکای معمولی نگهداری شده در یخچال،چهارمین همایش ملی امنیت غذایی،سواد کوه،،،https://civilica.com/doc/647275
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، کاکویی، لاله؛ محمد احمدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، کاکویی؛ احمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر شناسایی توکسین
- مروری بر تركیبات زیست فعال در زعفران
- کاویتاسیون فشار منفی به عنوان یک تکنولوژی جدید برای استخراج ترکیبات زیست فعال
- مروری بر کاربرد اسانسهای گیاهی در سیستم های بسته بندی فعال مواد غذایی
- مروری بر بیوپلیمرهای مورد استفاده در بسته بندی های فعال مواد غذای
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.