سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: EIES01_106
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 322
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله عوامل موثر بر فرسودگی تحصیلی دانش آموزان
چکیده مقاله:
فرسودگی تحصیلی در دانش آموزان منعکس کننده احساس خستگی ناشی از تقاضاها و ضرورت های تحصیل، بدبینی و عدم علاقه به تکالیف درسی و احساس عدم صلاحیت به عنوان یک دانش آموز با کارآمدی پایین است. انگیزش تحصیلی با هدف های ویژه، نگرش ها و باورهای خاص، روش های نایل شدن به آنها و تلاش و کوشش فرد در ارتباط است. فرسودگی تحصیلی تحت تاثیر عوامل متعددی قرار دارد. پژوهش ها نشان می دهد عوامل مختلفی از جمله عوامل فردی ، خانوادگی و همچنین عوامل مربوط به محیط آموزشی تاثیر دارد. هدف از پژوهش حاضر بررسی عوامل موثر بر فرسودگی تحصیلی در دانش آموزان است. روش پژوهش حاضر از نوع پژوهش های توصیفی است و به منظور جمع آوری اطلاعات از منابع کتابخانه های استفاده شده است. بررسی ها نشان می دهد عوامل مختلفی چون خود پنداره دانش آموزان ، خودکار آمدی، ویژگی های شخصیتی و ... بر فرسودگی تحصیلی در دانش آموزان اثر دارد.
کلیدواژه ها:
فرسودگي، فرسودگي تحصيلي ، دانش آموزان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/646536/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دهستانی اردکانی، محمد و اخوت، علی محمد،1395،عوامل موثر بر فرسودگی تحصیلی دانش آموزان،اولین همایش ملی تازه های تعلیم و تربیت در نظام آموزشی ایران،اردکان،،،https://civilica.com/doc/646536
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، دهستانی اردکانی، محمد؛ علی محمد اخوت)
برای بار دوم به بعد: (1395، دهستانی اردکانی؛ اخوت)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- تحلیل ترمواکونومیکی راهکارهای کاهش هدر روی انرژی در ساختمانهای کشور
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر روش های یادگیری الکترونیکی و بهره گیری آن در شرایط بحران کرونا
- بررسی ارتباط عوامل استرس زا محیط کار با کیفیت ارائه خدمات و رضایتمندی شغلی پرستاران در بیمارستان های آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مازندران
- علاقه مند کردن دانش آموزان به آموزش مجازی ریاضی با نرم افزارهای چندرسانه ای Multimedia و MovieMaker با شیوع بیماری کرونا
- حسابداری مدیریت وتجزیه تحلیل نقش آن در رقابتی کردن سازمان ها
- Completeness in Spectral PDE
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.