سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: GHADIRCONF01_257
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 190
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تبیین مبانی معرفت شناسی برنامه درسی تعلیم و تربیت عمومی براساس آموزه های قرآن کریم
چکیده مقاله:
توسعه فرهنگ دینی جامعه و قوام آن به عنوان زیربنا، مستلزم توجه کیفی به آموزش عمومی در نظام رسمی تعلیم و تربیت است ، علاوه بر آن ، تحول و توسعه علوم انسانی به ویژه علوم تربیتی و برنامه درسی آن وابسته به تحول در معرفت شناسی است. از این رو مقاله حاضر ، با هدف تبیین مبانی معرفت شناسی برنامه درسی تعلیم و تربیت عمومی و رسمی براساس آموزه های قرآن کریم به روش کیفی (قرآن پژوهی) انجام یافت . برای پاسخگویی به مساله و اهداف یاد شده ، قرآن کریم و آموزه های آن مبنای مطالعه قرار گرفت و تلاش شد انتظارات و راهبرد پژوهشی صاحب نظران فلسفه و برنامه درسی ، برای ارتقاء و کاربردی شدن مبانی معرفت شناسی برنامه درسی از طریق قرآن پژوهی ، که در قالب هفت سوال تخصصی آمده بود ، پاسخ داده شد . سپس نتایج و دلالت های راهبردی آن برای کیفیت بخشی تصمیمات برنامه ریزان و کارشناسان حوزه مبانی معرفت شناسی تعلیم و تربیت ارایه گردید. این پژوهش در حوزه مبانی برنامه درسی زمینه ای است برای دعوت پژوهشگران به بررسی عمیق تر آن تا محصول بعدی واقع بینانه تر و قابلیت توسعه بیشتری یابد .
کلیدواژه ها:
تبيين، مباني، معرفت شناسي، برنامه درسي، تعليم و تربيت عمومي و رسمي، آموزه هاي قرآن كريم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/643719/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حمیدزاده، محمد صادق و ملکی، حسن،1395،تبیین مبانی معرفت شناسی برنامه درسی تعلیم و تربیت عمومی براساس آموزه های قرآن کریم،اولین کنفرانس بین المللی مطالعات اجتماعی فرهنگی و پژوهش دینی،رشت،،،https://civilica.com/doc/643719
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حمیدزاده، محمد صادق؛ حسن ملکی)
برای بار دوم به بعد: (1395، حمیدزاده؛ ملکی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- جوامع یادگیری حرفه ای: ویژگی ها و شاخص ها
- آینده پژوهی آموزش ، رهیافتی نوین در ارتقاء شاخص های نظام آموزشی با تاکید بر روندهای جهانی
- نگاهی بر مدل های سیاستگذاری و ارائه ی مدل بومی برای آموزش و پرورش
- تحلیل تطبیقی آرا و اندیشه های نوین و چالش های حاکم بر مدیریت وتشکیلات اداری و آموزشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشورهای ایران ، ژاپن ، سوئد و آلمان
- نقش محوری دانشگاه ها در تحقق اقتصاد دانش بنیان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.