سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ETEC06_293
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 185
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه یک سیستم کنترلی مبتنی بر کنترل کننده LQG برای فیلترهای اکتیو با قابلیت بالا
چکیده مقاله:
این مقاله وجود بارهای غیر خطی باعث ایجاد هارمونیک در سیستم ها و افت کیفیت توان می شودبرای جبران این مشکل یک روش استفاده از فیلتر توان اکتیو است که با تزریق جریان به شبکه هارمونیک ها را جبران و کیفیت توان را بهبود می بخشد. برای دستیابی به جریان جبرانی نیاز به یک استراتژی کنترلی مناسب است دراین تحقیق از سیستم کنترلی مدرن به جای سیستم های کلاسیک برای کنترلی بهینه تر بهره گرفته شده است مزیت عمده سیستم های کنترل مدرن بر سیستم های کنترل کلاسیک، کاربرد آن در سیستم های چند ورودی و چند خروجی و متغیر با زمان می باشد. سیستم کنترلی مورد استفاده گوسی درجه دوم خطی LQG است که ترکیبی ناپایداری درLQGدرمقابل از رگولاتور خطی درجه دوم (LQR (و فیلتر کالمن می باشد. استفاده از تخمین گر کالمن به منظور کاهش LQR می باشد. در این مقاله به بررسی ساختار مبدل با منبع ولتاژ متصل به شبکه سیستم کنترلی پیشنهادی و شبیه سازی سیستم ها برای دستیابی به یک جریان تزریقی مناسب جهت حذف هارمونیک های جریان و بهبود کیفیت توان خواهیم پرداخت. اعوجاج هارمونیک کل سیستم 4/61درصد و کیفیت توان مقدار 0/975 را نشان می دهد .
کلیدواژه ها:
هارمونیک های جریان، جریان تزریقی، فیلتر توان اکتیو،LQG، تخمین گرکالمن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/627329/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی، یوسف و نیرومند، مهدی و محمدی، فاطمه،1395،ارایه یک سیستم کنترلی مبتنی بر کنترل کننده LQG برای فیلترهای اکتیو با قابلیت بالا،ششمین کنفرانس بین المللی رویکردهای نوین در نگهداشت انرژی،تهران،،،https://civilica.com/doc/627329
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمدی، یوسف؛ مهدی نیرومند و فاطمه محمدی)
برای بار دوم به بعد: (1395، محمدی؛ نیرومند و محمدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- قدرت بازاری اوپک: آزمون وجود رفتار همکارانه اعضای اوپک با رویکرد ARDL
- بررسی وجود حباب های قیمت در بازار نفت ایران
- برآورد تابع تقاضای انرژی در زیربخش های صنعت ایران برای اقلیم های گوناگون (مطالعه موردی زیربخش صنایع نساجی، پوشاک و چرم)
- مقایسه تطبیقی کارایی رژیم مالی قراردادهای بیع متقابل و قراردادهای نوین نفتی ایران
- بررسی مقاوم سازی بخش نفت و گاز سیستم انرژی ایران از منظر استمرار تولید
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.