سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: KHAIRMANDEGAR01_024
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 240
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی نقش خیریه در توسعه دانشگاه های برتر، ارایه چهارچوب عمل برای ایران
چکیده مقاله:
اکثر دانشگاه های برتر جهان موقوفات گسترده ای دارند که این موقوفات بخش های بزرگی از سرمایه دانشگاه را تشکیل می دهند و در بخشی از هزینه های جاری دانشگاه از درآمد حاصل از این موقوفات تامین می شود. در حوزه موقوفات و درآمدهای دانشگاه های ایران همانند دیگر حوزه های درآمدهای خیر و نوع دوستانه هیچ آمار دقیقی وجود ندارد و تنها می توان بعضی از دانشگاه هایی را که بر اساس وقف شکل گرفته اند و بعضی از موقوفات دانشگاه های بزرگ را احصا نمود که همین مقدار هم اغلب به دلیل عدم مدیریت صحیح، دارای بهره وری مناسبی نمی باشند و این در حالی است که یکی از عوامل پیشرفت عظیم علمی تمدن اسلام موقوفات علمی بوده است که متاسفانه امروزه توجه کمتری به آن می شود. در این مقاله ابتدا ارزش موقوفات دانشگاه های برتر جهان و نحوه مدیریت و بهره برداری این موقوفات مورد بررسی قرار می گیرد. سپس با مرور ادبیات علمی دلایل موفقیت دانشگاه های آمریکا 5 عامل تغییر قانون، کارکرد معنایی خیریه و بشردوستی، تفاوت های فرهنگی در نگرش به مسیولیت اجتماعی ، مشوق های مالیاتی و جذب منابع حرفه ای شناخته شد. در نهایت چارچوب عملی برای ایران با 6 سرفصل شفافیت عملکرد مالی و علمی دانشگاه، مدیریت صحیح موقوفات، تغییر قانون، فرهنگ سازی فعالیت خیر، تولید دانش امر خیر، و درنهایت رفع موانع و ارایه مشوق پیشنهاد گردید.
کلیدواژه ها:
جذب منابع، دانشگاه، موقوفات، ايندومنت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/624183/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سیدی، سیدحسین و طیب نیا، محمدصالح،1395،بررسی نقش خیریه در توسعه دانشگاه های برتر، ارایه چهارچوب عمل برای ایران،اولین همایش ملی خیر ماندگار (مطالعه و ارزیابی امور خیر در ایران)،تهران،،،https://civilica.com/doc/624183
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، سیدی، سیدحسین؛ محمدصالح طیب نیا)
برای بار دوم به بعد: (1395، سیدی؛ طیب نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی و تبیین مدل درگیرسازی مخاطب مبتنی بر بازیوارسازی
- روند بکارگیری و توسعه انرژی بادی و خورشیدی در ایران و سایر نقاط جهان
- امور خیریه و سرمایه اجتماعی
- کنشگری در امور خیریه به مثابه سرمایه اجتماعی
- امر خیر و حوزه عمومی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- پیش بینی آمادگی به اعتیاد براساس ابراز وجود، کارکرد خانواده و تعهد به مدرسه دردانش آموزان پسر
- مقایسه باورهای فراشناخت، تنظیم هیجانی و کنترل فکر در افراد موفق و ناموفق درترک مت آمفتامین
- اثربخشی درمان شناختی رفتاری بر نگرانی آسیب شناختی زنان متقاضی طلاق باعلایم اختلال اضطراب فراگیر(GAD)
- تاثیر آموزش گروهی مبتنی بر کیفیت زندگی بر عزت نفس و خودکفایی زنان سرپرست خانوار تحت پوشش کمیته امداد
- اثربخشی آموزش گروهی مدل گاتمن بر کاهش گرایش به طلاق در زنان خیانت دیده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.