سال انتشار: 1395
محل انتشار: دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز
کد COI مقاله: SAQZAU02_032
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 131
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 7 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تبیین راهبردهای بهره گیری از طبعیت در ساخت مراکز تفریحی-اقامتی
چکیده مقاله:
این پژوهش مربوط به نظرات شهروندان در استفاده از مظاهر طبیعت در خلق فضاهای معماری برای گردشگران است.پژوهش حاضر از نوع توصیفی میباشد. جهت گردآوری ادبیات مربوط به این پژوهش از مطالعه و تحقیق در کتب ومقالات منتشر شده در حوزه معماری طبیعت گرا استفاده شده است. روش تحقیق پژوهش شامل مجموعهای از مطالعات کتابخانهای و میدانی است، و ابزار گردآوری اطلاعات شامل پرسشنامه محقق ساز، مشاهده مستقیم و... است.پرسشنامه مذکور در بین 011 نفر از گردشگران منطقه بهشت گمشده در استان فارس توزیع شده است. نتایج کمی تحقیق با کمک نرم افزارspssو از طریق مقایسه میانگینها تحلیل و بررسی شد. نتایج نشان میدهد از نظر گردشگران محلی مهمترین جنبه پرداختن به طبیعت بحث تصویر ذهنی از مکان و پرداختن به خصوصیات اقلیمی مکان است. از نظر گردشگران منطقهای مهمترین شاخصی که در یک مکان تفریحی-اقامتی میتواند به پیوند طبیعت و معماری کمک کند الگو گیری از زیبایی و فرمهای موجود در طبیعت است. همچنین از نظر گردشگران کشوری مهمترین شاخصی که در یک مکان تفریحی-اقامتی میتواند به پیوند طبیعت و معماری کمک کند توجه به بستر طرح و رویکرد اقلیمی طبیعت محل اجرای طرح است
کلیدواژه ها:
زیبایی، فرم، رویکرد اقلیمی، تصویر ذهنی، بستر طرح
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/614995/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سجادی، سمانه و پیوسته گر، یعقوب،1395،تبیین راهبردهای بهره گیری از طبعیت در ساخت مراکز تفریحی-اقامتی،دومین همایش ملی معماری و شهرسازی سقز،سقز،،،https://civilica.com/doc/614995
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، سجادی، سمانه؛ یعقوب پیوسته گر)
برای بار دوم به بعد: (1395، سجادی؛ پیوسته گر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی مجتمع اقامتی تفریحی ساحلی با رویکرد طبیعت گرا (نمونه موردی شهر بندرلنگه)
- طبیعت گردی پایدارگامی موثر درجهت توسعه پایدارگردشگری
- بررسی عوامل موثر بر جذب توریست و ایجاد اسایش فیزیکی و آرامش روانی ان در مجموعه های اقامتی تفریحی
- بررسی مبانی نظری طراحی مجتمع های تفریحی،توریستی،اقامتی
- تاثیر طبیعت گردی بر طراحی معماری مجتمع های توریستی و تفریحی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- انرژی طبیعی نیازحیاتی بشر درآینده نزدیک
- بررسی چگونگی تأثیر طراحی اقامتگاه بومی بر گردشگری روستایی، روستای ژاله گه سرپل ذهاب کرمانشاه)
- تاثیرگذاری نقش نورپردازی بر امنیت زنان در شهرک های مسکونی و افزایش تعاملات اجتماعی در جهت ارتقاء رضایتمندی اجتماعی
- پیشگیری جرم از طریق معماری و شهر سازی (نمونه موردی شهر هشتگرد قدیم)
- نقش سرمایه اجتماعی در توسعه فضایی محله
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.