سال انتشار: 1387
محل انتشار: دهمین همایش حمل و نقل ریلی
کد COI مقاله: RTC10_032
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,302
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مدیریت و ارزیابی ریسک در شبکه حمل و نقل ریلی اداره کل راه آهن تهران برمبنای مدل HSE-MS - نام محور مقاله: مدیریت و اقتصاد حمل و نقل
چکیده مقاله:
انسانها و محیط زندگی آنها به طور فزایندهای از اثرات مخرب سوانح و بلایا رنج میبرند.شبکه حمل و نقل ریلی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و هرساله سوانح و حوادث متعدد ناشی از نیروی انسانی، خط، واگن، لکوموتیو، علائم و سایر وسایل ریلی وجود دارند که در سیستم های حمل ونقل ریلی بوقوع پیوسته و فعالیتهای انسانی و اقتصادی را دستخوش مشکلات جدی گردانده و موجب ضرر و زیان های گسترده انسانی و مالی میگردند. این سوانح و حوادث تاثیرات زیادی بر سیستم های حمل و نقل ریلی می گذارند که اگر برنامه های لازم برای مدیریت آنها متناسب با شرایط و زیرساخت ها تهیه و اجرا نشده باشد، مدیریت بحران را با مشکلات جدی مواجه می نمایند. در راستای مدیریت این بحران ها یکی از مهم ترین مباحث توجه هرچه بیشتر به رویکردهای سیستماتیک پیشگیرانه در برابر رویکردهای واکنشی می باشد که این موضوع خود نیازمند نهادینه سازی یک سیستم مدیریتی بمنظور شناسایی، ارزیابی و رده بندی فاکتورهای ریسک بالقوه و بالفعل می باشد که براساس آن بتوان اقدام به برنامه ریزی های پیشگیرانه نمود. لذا اداره کل راه آهن تهران در طی سال 1387 اقدام به پیاده سازی سیستم مدیریت HSE-MS و مدیریت ریسک کرده است. درطی این مقاله ضمن بررسی این سیستم مجموعه فاکتورهای ریسک شناسایی شده در سطح تمامی ایستگاه های راه آهن تهران ارائه می شود.
کلیدواژه ها:
شبكه حمل و نقل ريلي، مدل HSE-MS ، ارزيابي و مديريت ريسك
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/61019/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:ربانی، مسعود و پوررضا، محمد و کاظمی، روح اله و بیک وردی، مجید،1387،مدیریت و ارزیابی ریسک در شبکه حمل و نقل ریلی اداره کل راه آهن تهران برمبنای مدل HSE-MS - نام محور مقاله: مدیریت و اقتصاد حمل و نقل
،دهمین همایش حمل و نقل ریلی،تهران،،،https://civilica.com/doc/61019
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، ربانی، مسعود؛ محمد پوررضا و روح اله کاظمی و مجید بیک وردی)
برای بار دوم به بعد: (1387، ربانی؛ پوررضا و کاظمی و بیک وردی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثرات نانوسیلیس و دوده سیلیس بر خواص مکانیکی و نفوذپذیری ملات در برابر نفوذ یون های کلرید
- نقش پوزولانهای طبیعی در افزایش دوام بتن ها در مقابل خوردگی ناشی از یونهای کلراید
- بهبود خواص بتن حاوی تراس جاجرود با نانوسیلیس
- بررسی اثر محلول کلوئیدی نانو سیلیس بر خواص ملات
- راه آهن ، توسعه و پدافند غیر عامل - نام محور مقاله: زیر بنا و تاسیسات
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مقایسه بازتاب نور خورشید از سطح لایه های آسفالتی رنگی با استفاده ازآزمایش میدانی
- بررسی آزمایشگاهی اثر نفوذ رواناب در عملکرد بستر ماسه ای روسازی آسفالت متخلخل
- ارزیابی اثر بارگذاری دینامیکی بر ضرایب شدت تنش روسازی آسفالتی ترک خورده با استفاده از المان محدود
- مطالعه خصوصیات مخلوطهای آسفالتی دارای قیر معدنی و زایکوترم
- تاثیر نانو لوله های کربنی بر روی قیرهای تولیدی شرکت نفت پاسارگاد
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.