سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NRSTZAGROS01_141
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 491
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله رنگدانه آستاگزانتین و اهمیت آن در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss
چکیده مقاله:
یکی از مهمترین جذابیت های بصری موجودات آبزی، میزان زیبایی رنگ آنهاست در تغذیه آبزیان علاوه بر پروتیین، چربی و کربوهیدرات، مواد معدنی، ویتامینها و دیگر مواد مغذی که نیز برای رشد عادی و بازماندگی مناسب در آبزیان مهم هستند. یکی از مواد افزودنی در جیره آبزیان رنگدانه های کارتنوییدی میباشد رنگدانه های کارتنوییدی باعث ایجاد رنگهای زرد، نارنجی و قرمز در گوشت و اسکلت خارجی حیوانات آبزی میگردند . رنگدانه کارتنوییدی آستاگزانتین عملکرد و وظایف گوناگونی دارد که میتوان به مواردی مانند تجمع رنگدانه ها در بافت، خوش رنگ شدن محصول و درنتیجه افزایش بازارپسندی آبزیان، بهبود عملکردهای زیستی، ثبات در غشاء سلولی و بهبود سلامتی و ایمنی از طریق حذف رادیکال های آزاد،مقاومت در برابر استرسهای محیطی مانند استرس اسمزی و دمایی و کاهش اکسیژن محلول اشاره نمود. استفاده از این رنگدانه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان به عنوان مهترین گونه پرورشی سردآبی ایران نتایج بسیار خوبی به همراه داشته است . در این مقاله به معرفی رنگدانه آستاگزانتین و برخی نتایج استفاده از این رنگدانه در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان اشاره می گردد.
کلیدواژه ها:
رنگدانه آستاگزانتين، قزل آلاي رنگين كمان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/606391/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عرب مارکده، مهدی و شالویی، فردین و فتح الهی، مهرداد و پیرعلی، اسماعیل،1395،رنگدانه آستاگزانتین و اهمیت آن در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمانOncorhynchus mykiss،اولین همایش ملی منابع طبیعی و توسعه پایدار در زاگرس مرکزی،شهرکرد،،،https://civilica.com/doc/606391
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، عرب مارکده، مهدی؛ فردین شالویی و مهرداد فتح الهی و اسماعیل پیرعلی)
برای بار دوم به بعد: (1395، عرب مارکده؛ شالویی و فتح الهی و پیرعلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- برآورد میزان CPUE صید گربه ماهی بزرگ (Netuma thalassina, Ruppel, 1837) در تورهای ترال میگو در صیدگاههای استان هرمزگان
- نقش و عملکرد رنگدانه های آستاگزانتین در ماهی ها و سخت پوستان
- القای تغییر جنسیت در ماهی فایتر (Betta Splendens) با استفاده از تجویز هورمون 17- آلفا متیل تستوسترون به روش بیوانکپسولیشن
- ویژگیها و کاربردهای پروتیین هیدرولیز شده حاصل از ضایعات آبزیان
- اصول مدیریت بهداشتی و پیشگیری از شیوع بیماری در مزارع پرورش میگو
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی توان بوم شناختی محدوده های مناسب تفرج و جنگل داری با بکارگیری مدل تجزیه و تحلیل سیستمی
- بررسی تاثیر عوامل فیزیوگرافی، خاکی و انسانی بر تراکم درختان با استفاده از تحلیل رگرسیون خطی چندگانه (مطالعه موردی: جنگل سراوان، سری دو کچا)
- میزان تخریب عملیات ذغال گیری در ارتباط با دیگر عوامل تخریب در جنگل های بسطام الشتر
- کاربرد روش تحلیل سلسله مراتبی فازی در مدیریت مناطق برای توسعه جنگل
- ارزیابی تنوع گونه ای گیاهی در ارتباط با شرایط ادافیک در اکوسیستم های تحت مدیریت و مدیریت نشده
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.