سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: DINCONF01_097
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 305
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله واکاوی موانع و راهکارهای توسعه فرهنگ پژوهش در آموزش و پرورش ایران
چکیده مقاله:
هدف از پژوهش حاضر که از لحاظ نوع ، کتابخانه ای می باشد ، بررسی موانع و راهکارهای توسعه فرهنگ پژوهش در آموزش و پرورش ایران است. پژوهش وسیله ای بسیار مناسب برای تعیین مسیرهای مورد انتظار است که از روش های علمی بهره می گیرد ومی تواند پاسخگوی نیازهای آموزشی باشد ، از طرف دیگر پژوهش را با برنامه ریزی صحیح می توان در راستای نیاز های آموزشی هدایت کرد. بر همین اساس در این پژوهش که از لحاظ روش ، تحلیلی - توصیفی می باشد با استفاده از بررسی متون کتب و مقالات متعدد ، سعی بر این شده تا ضمن بازتعریف مفهوم فرهنگ پژوهش ، موانع و راهکارهای توسعه ایجاد فرهنگ پژوهش مورد بررسی قرار گرفته و راهکار های رفع این موانع مورد بررسی قرار گیرد و در پایان اینگونه نتیجه گیری شده است که نظام آموزش و پرورش در راه توجه به تحقیق و پژوهش، با موانعی که مربوط به ساختار، برنامه ها، طرح ها، و روش های نظام اداری است مواجه می باشد. رفع این موانع تنها با شناخت کامل آن ها میسر خواهد بود. بنابراین، ضروری است که فرهنگ پژوهش در نظام آموزش و پرورش مورد بررسی قرار گرفته و موانع موجود شناخته شود که به همین مناسبت در پایان مقاله راهکارهایی ارایه شده است.
کلیدواژه ها:
توسعه فرهنگ پژوهش ، آموزش و پرورش ايران
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/604536/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حضرتی، عباس،1395،واکاوی موانع و راهکارهای توسعه فرهنگ پژوهش در آموزش و پرورش ایران،کنفرانس بین المللی نوآوری و تحقیق در علوم انسانی مدیریت و معارف اسلامی،قم،،،https://civilica.com/doc/604536
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حضرتی، عباس؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، حضرتی؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عوامل موثر بر رفتار شهروندی سازمانی
- دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار در علوم تربیتی و روانشناسی،مطالعات اجتماعی و فرهنگی آینده پژوهی در آموزش عالی و توسعه پایدار
- آسیب شناسی فرهنگ پژوهش در مدارس بر اساس مدل سه شاخکی
- بررسی تاثیر حمایت ادراک شده بر کیفیت زندگی کاری با نقش میانجی استرس شغلی درشعب بانک ملت حوزه سیرجان و شهربابک
- بررسی تاثیر حمایت سازمانی ادراک شده و توانمندسازی روانشناختی بر عملکرد شغلی کارکنان شبکه بهداشت و درمان شهرستان خاش
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- عبرت آموزی از زندگی پرچم داران بصیرت وخواص بی بصیرت در تاریخ اسلام
- عوامل و موانع بصیرت
- بررسی تطبیقی دانشگاه های افسری معروف دنیا
- راه های برون رفت از فتنه در جامعه اسلامی از نگاه امیرالمؤمنین علی (ع) (با تأکید بر وقایع پس از انتخابات دهم)
- اخلاق پاسداری
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.