سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ZOONOSES01_141
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 391
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی میزان بروز موارد حیوان گزیدگی در شهرستان بابل از سال 1393 الی 1395
چکیده مقاله:
حیوان گزیدگی به عنوان یکی از مهم ترین مشکلات بهداشتی و اقتصادی جهانی است که در کشور ما نیز حایز اهمیت است. از مهمترین بیماری های ایجاد شده در اثر حیوان گزیدگی، بیماری هاری می باشد که عمدتا از طریق گاز گرفتگی و گاهی از طریق نسوج مخاطی،تنفس و پیوند اعضا منتقل می گردد. این مطالعه نیز به منظور بررسی اپیدمیولوژیک حیوان گزیدگی در شهرستان بابل از سال 1393 الی 1395 انجام شده است. این مطالعه ی توصیفی مقطعی به منظور بررسی اپیدمیولوژیک موارد حیوان گزیدگی در شهرستان بابل طی بازه -ی زمانی سه ساله ) از بهمن ماه 1393 الی آبان ماه 1395 ( صورت گرفته است. داده ها بر اساس اطلاعات موجود در فرم های مواردحیوان گزیدگی مرکز بهداشت شهرستان بابل جمع آوری گردیدند. سپس، مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفتند. در این مطالعه، مجموعا 1790 مورد پرونده افراد حیوان گزیده، در شهرستان بابل مورد بررسی قرار گرفته است. که از این تعداد، 1138 نفرمرد) 57 / 63 %( و 652 نفر زن) 42 / 36 %( بودند. از بین حیوانات، بیشترین موارد حیوان گزیدگی مربوط به سگ بود ) 63 / 84% ( ، )12 / 12% ( گربه و ) 24 / 3 %( به وسیله ی دیگر حیوانات) همستر، گاو، اسب، موش، گرگ، گراز، میمون و گوسفند( مورد گزش قرار گرفتند.بالاترین میزان بروز در فصل تابستان سال 1394 ( 09 / 29 %( و کمترین میزان بروز در فصل زمستان همان سال ) 40 / 21% ( اتفاق افتادهاست. با توجه به اهمیت عوارض حیوان گزیدگی که به عنوان یکی از مهمترین نگرانی های بهداشت عمومی و اقتصادی در نظر گرفته شدهاست و گاها حتی منجر به مرگ می شود. فعالیت های آموزشی و سایر اقدامات پیش گیرانه با کمک ارگان های مربوطه می تواند نقشقابل توجهی در کنترل آن داشته باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ZOONOSES01_141 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/590836/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:حسینی، سیدمحمد و اسلامی، مولود و نصیری، علیرضا و مشرفی، امیرحسین،1395،بررسی میزان بروز موارد حیوان گزیدگی در شهرستان بابل از سال 1393 الی 1395،نخستین همایش ملی بیماری های مشترک بین انسان و دام،اصفهان،https://civilica.com/doc/590836
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، حسینی، سیدمحمد؛ مولود اسلامی و علیرضا نصیری و امیرحسین مشرفی)
برای بار دوم به بعد: (1395، حسینی؛ اسلامی و نصیری و مشرفی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- تعیین غلظت عناصر معدنی پرنیاز و کم نیاز در مایع شکمبه ریز کپسوله شده با هیدروکلوئیدهای آلژینات سدیم و کیتوزان
- بررسی امکان کاربرد میکروگانیسم های پروبیوتیک در جیره غذایی به منظور افزایش راندمان تولید در کارگاه های تکثیر و پرورش ماهیان زینتی
- استفاده از برخی مواد القا کننده مقاومت برای کنترل بیماری لکه موجی سیب زمینی به عنوان روشی سالم و دوستدار محیط زیست در کشاورزی پایدار
- کاربرد قارچ مایکوریز و باکتری آنتاگونیست در بهبود خصوصیات رشدی و افزایش مقاومت به بیماری پژمردگی فوزاریومی در گیاهان گوجه فرنگی
- مسمومیت با سرب در خرگوش لوپ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.