سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NCFHD02_035
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 280
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی تطبیقی پناهندگی در فقه و اسناد بین المللی
چکیده مقاله:
پناهندگی و پناهنده، از دیدگاه فقهی و اسناد بین المللی متفاوتند. گرچه هم فقه و هم منابع بین المللی، حقوق را برای پناهنده به رسمیت شناخته اند.تقارب در این زمینه بسیار مشکل است ؛ چرا که فضای حاکم بر فقه، و فضای حاکم بر منابع بین المللی معاصر کاملا متفاوت است. با این وجود با اجتهاد و مطابقه می توان نقاط مشترک را یافت و به تفکیک موارد اختلاف پرداخت.از جمله مسایلی که فقه نسبت به آن سخن رانده و حقوق بین الملل نیز از کنار آن نگذشته است، حقوق بیگانگان در کشور پذیرنده است. از جمله بیگانگانی که ممکن است مورد ظلم و ستم قرار گرفته و از حقوق انسانی محروم بمانند؛ چرا این که خیل عظیم انسانی از حمایت سیاسی دولت متبوع خود بی بهره و در دولت پذیرنده نیز بیگانه اند.درقرآن کریم آمده: و اگر یکی از مشرکان به تو پناهنده شد، به او پناه بده تا سخن خدا را بشنود ( توبه/6.(مفاد ماده 12 اعلامیه حقوق بشر اسلامی اینچنین است: هر انسانی بر طبق شریعت، حق انتخاب و انتقال مکن برای اقامت در داخل و یا خارج کشورش را دارد و در صورت تحت ظلم قرار گرفتن می تواند به کشور دیگر پناهنده شود و بر آن کشور پناه دهنده واجب است که با او مدارا کند، تا این که پناهگاهی برایش فراهم شود، با این شرط که علت پناهندگی به خاطر ارتکاب جرم طبق نظر شرع نباشد در این مقاله باروش توصیفی تحلیلی کوشش شده است تا مفهوم پناهنده از دیدگاه فقه و اسناد بین المللی تبیین ،و حقوق پناهندگان در کشور پذیرنده از دیدگاه فقه و منابع بین المللی مورد بررسی قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
پناهندگي ، پناهنده ، حقوق، اسناد بين الملل ،فقه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/581111/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قایدی، خداکرم و ال بویه، علی،1395،بررسی تطبیقی پناهندگی در فقه و اسناد بین المللی،کنفرانس بین المللی آینده پژوهی،علوم انسانی و توسعه،اهر،،،https://civilica.com/doc/581111
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، قایدی، خداکرم؛ علی ال بویه)
برای بار دوم به بعد: (1395، قایدی؛ ال بویه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مفهوم عملکرد معماری در مکاتب فکری پسا مدرنیست
- بررسی حقوق پناهندگان ازمنظرحقوق بین الملل
- ماهیت حقوقی تضمینات در پرداخت های بین المللی
- جنبه های فعال و منفعل اصل صلاحیت شخصی در حقوق جزای بین الملل
- انتقال محکومین و استرداد مجرمین بین دولت ها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.