سال انتشار: 1394
محل انتشار: کنفرانس ملی چارسوی علوم انسانی
کد COI مقاله: NCCH01_169
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 909
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله انتقال محکومین و استرداد مجرمین بین دولت ها
چکیده مقاله:
انتقال محکومین و استرداد مجرمین یکی از ابزارهای معاضدت بین المللی در امور کیفی است که از دیرباز به موجب قرار داد های دو یا چند جانبه در روابط میان کشورهای مختلف مورد استفاده قرار میگرفته است. چندی است که افزایش بزه کاری فرا ملی در سطح اروپا کورهای عضو اتحادیه را به چالشی جدید در پیکار با این پدیده کشانده و نا رسایی های روش سنتی استرداد مجرمین در مبارزه سریع و موثر با آن را نمایان ساخته است. استرداد مجرمین و انتقال محکومین فرایندی است که مستلزم تعاون قضایی بین المللی بوده و اجرای موفق آن میتواند ضامن عدالت قضایی و جلوگیری از بی کیفری و فرار مجرمان و متهمان احتمالی به کشورهای دور از محل وقوع جرم گردد در دو قرن اخیر در سطح جهانی بسیاری ازز کشورها در حوزه استداد مجرمین قوانین داخلی مبسوطی وضع کرده و به بسیاری از قرار داد ها و کنوانسیون های بین المللی در این عرصه پیوسته اند کنوانسیون پالرمو از جمله جدید ترین اسنادی میباشد هکه حاوی مقررات جامعی در خصوص استرداد مجرمان باشد و کشورهای عدیده ای به عضویت آن در آمده اند. در ایران نیز از سال ۱۳۳۹ مقننن قانون جامعه و مدرنی در حوزه استرداد مجرمان وضع کرده و بسیاری از احکام بین المللی در این حوزه را مورد استناد و رعایت قرار داده است. بنابراین طی مقاله فرارو مترصد این هستیم که نگرشی تحلیل مدار بر این قانون و کنوانسیون پالرمو داشته و جهان بینی مقررات حقوق بین الملل را در حوزه استرداد مجرمان روشن نمایییم.
کلیدواژه ها:
انتقال محكومين. استرداد مجرمين. قانون استرداد. حقوق بين الملل. كنوانسيون پالرمو
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/508028/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طعمی، جواد و ذوالقدر، مالک،1394،انتقال محکومین و استرداد مجرمین بین دولت ها،کنفرانس ملی چارسوی علوم انسانی،شیراز،،،https://civilica.com/doc/508028
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، طعمی، جواد؛ مالک ذوالقدر)
برای بار دوم به بعد: (1394، طعمی؛ ذوالقدر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مکانیزیم سیاست پناهندگی، مفهومی حقوق بشری یا کالبدشکافی سیاسی در روند کار دولت ها
- مواد مخدر از دیدگاه فقه و حقوق موضوعه ایران
- ماهیت حقوقی تضمینات در پرداخت های بین المللی
- موانع استرداد مجرمین در حقوق ایران و حقوق بین الملل
- مفهوم پناهندگی و پناهندگی از دیدگاه اسلام
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مولفه های تربیت اقتصادی زن مسلمان از منظر آیات قرانی
- نقش زنان در معرفت دینی
- نقش زنان در شبکه های اجتماعی
- سبک زندگی زن مسلمان ایرانی در منظومه فکری مقام معظم رهبری
- نقش زنان در سبک زندگی اسلامی ایرانی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.