(فایل این مقاله در 21 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
با عضویت در سیویلیکا می توانید اصل مقالات را با حداقل ۳۳ درصد تخفیف (دو سوم قیمت خرید تک مقاله) دریافت نمایید. برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 21 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
قیمت این مقاله : 0 تومان
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله موانع استرداد مجرمین در حقوق ایران و حقوق بین الملل
سیده سمانه پورذوالفقار - دانشجوی کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی، دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دانشگاه مازندران، بابلسر.کیومرث کلانتری - دانشیار، عضو هیأت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی، دانشگاه مازندران، بابلسر
چکیده مقاله:
فرار از محل جرم نخستین اندیشه ای است که مجرم در سر می پروراند. با اینکه تمامی تمهیدات بازدارنده علیه مرتکبین جرم برای ممانعت از فرار به کشورهای دیگر و تعقیب کیفری آنها به کار گرفته می شود، در بسیاری موارد، تبهکاران پس از ارتکاب جرم و قبل از کشف آن، به طرق مختلف به فرار از کشوری که در آن مرتکب جرم شده اند، مبادرت می کنند. اگرچه اصل بر قابل استرداد بودن همه جرائم است، اما در اجرای استرداد مجرمین موانعی وجود دارد و در موارد بسیاری مجرمینی که مرتکب جرائم سنگینی شده اند و به کشوری پناهنده شده اند به علت وجود چنین موانعی از مجازات و عواقب عمل زشت خود گریخته اند. مهمترین این موانع عبارتند از: قاعده عدم استرداد اتباع، جرائم سیاسی و وجود مجازاتهای ظالمانه و ترذیلی همچون اعدام،شلاق و...در دولت متقاضی، که ناقض قواعد حقوق بشر محسوب می شوند و مانع از استرداد متهم یا مجرم به دولت متقاضی می باشد. علاوه براین،سایر موانع از جمله تغییر در مقررات جزایی، تشریفات زاید استرداد، عدم برقراری رابطه استردادی با سایر کشورها و ... نیز سبب گردیده است که پدیده استرداد در کشور ایران مهجور بماند. در این پژوهش موانع موجود در استرداد، مورد بررسی قرار می گیرد و درنهایت به ارائه ی راهکارهای پیشنهادی برای رفع این موانع در جهت تسهیل استرداد مجرمین میپردازیم.
کلیدواژه ها:
استرداد مجرمين، مانع استرداد، محاكمه، دولت متقاضي، دولت متقاضي عنه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/417338/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
پورذوالفقار، سیده سمانه و کلانتری، کیومرث،1393،موانع استرداد مجرمین در حقوق ایران و حقوق بین الملل،نخستین همایش ملی الکترونیکی رویکردهای کاربردی و پژوهشی در علوم انسانی و مدیریت،قم،،،https://civilica.com/doc/417338
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1393، پورذوالفقار، سیده سمانه؛ کیومرث کلانتری) برای بار دوم به بعد: (1393، پورذوالفقار؛ کلانتری) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
اردبیلی، محمدعلی، استرداد مجرمین و معاضدت قضایی با تاکید بر ...
امیدی، محمدی و ماسکانی، علی، عطا و شمال، بررسی موانع ...
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.