سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: MOCONF06_150
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 273
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله شناسایی موانع نوآوری سبز در بین شرکتهای کوچک و متوسط تولیدی شهر کرمانشاه
چکیده مقاله:
امروزه با شکلگیری محیطهای پیچیده رقابتی تنها سازمانهایی میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند که عملکرد خود را در قابلیتهای مهم سازمانی همچون نوآوری تقویت کنند. هدف این پژوهش شناسایی موانع نوآوری سبز در بین شرکتهای کوچک و متوسط تولیدی شهر کرمانشاه بود. جامعه آماری این پژوهش مدیران و مالکان شرکتهای کوچک و متوسط تولیدی شهرکرمانشاه بودند، تعداد 215 واحد تولیدی در شهر کرمانشاه وجود دارد که تنها 117 واحد آن فعال بود، در نهایت نمونهای به تعداد 180 نفر از مدیران و مالکان آنها برای پاسخگویی انتخاب شد. ابزار جمعآوری دادهها پرسشنامه بسته بود، روایی محتوایی آن با استفاده از نظر 5 نفر صاحبنظر مدیریتکارآفرینی و محیط زیست قابل قبول برآورد گردید. برای سنجش پایایی ابزار تحقیق از تحلیل عاملی تاییدی (CFA (استفاده شد. مطابق یافتههای حاصل از تحلیل عاملی تاییدی برازش و معنیداری مدلهای اندازهگیری موانع نوآوری سبز تایید شد. در میان موانع نوآوری سبز نیز اولویت اول به مولفههای موانع ادراک و نگرش و شیوه های کسب و کار و اولویت آخر به موانع تکنولوژیکی اختصاص یافت.
کلیدواژه ها:
موانع نوآوري سبز، شركتهاي كوچك و متوسط، شهر كرمانشاه
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/577687/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدی زلانی، آزاده و مهدی زاده، حسین و معتمدی نیا، زهره،1395،شناسایی موانع نوآوری سبز در بین شرکتهای کوچک و متوسط تولیدی شهر کرمانشاه،ششمین کنفرانس بین المللی حسابداری و مدیریت و سومین کنفرانس کارآفرینی و نوآوری های باز،تهران،،،https://civilica.com/doc/577687
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمدی زلانی، آزاده؛ حسین مهدی زاده و زهره معتمدی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1395، محمدی زلانی؛ مهدی زاده و معتمدی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه مدل تلفیقی تحلیل پوششی داده ها و شبکه های عصبی مصنوعی جهت ارزیابی و پیش بینی عملکرد شعب بانک مطالعه موردی (شعب بانک تجارت یزد)
- اخلاق سازمانی ، اساس موفقیت سیستمهای مدیریت دانش
- بررسی تاثیر همسویی استراتژی های فناوری اطلاعات و کسب و کار بر عملکرد سازمان (مطالعه موردی: سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قزوین)
- تاریخچه مدیریت دانش
- بررسی تاثیر نوآوری های سبز بر عملکرد زیست محیطی و مزیت رقابتی سازمان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مطالعه و بهبود پایداری ولتاژ با جایابی بهینه STATCOM در سیستم قدرت
- عنوان تخمین زاویه ورود تعداد نامعلوم سیگنال همدوس با استفاده از قطری سازی آماره گشتاور مرتبه چهارم
- مروری بر پیام های AIS تجاری، بررسی یک پیام به صورت کاربردی
- مروری بر روش های مدیریت دانش به منظور افزایش بهره وری تیمی در توسعه نرم افزار چابک
- پیاده سازی ارزیابی عملکردی و امنیتی فایروال های نسل چهارم
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.