سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: ICEICONF01_076
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 379
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارایه یک روش کاربردی هوشمند جهت تخمین میزان تولید ماده معدنی برای برنامه ریزی تولید ماهیانه معدن گل گهر سیرجان
چکیده مقاله:
پایه و اساس مدیریت استراتژیک، خلق مزایای استراتژیک در موقع مناسب است، از این رو مدیریت استراتژیک به نوعی پیش بینی آینده وایجاد راهبردهای مناسب جهت حفظ و بقاء سازمان است. در دهه های اخیر و با ورود هوش مصنوعی به عرصه تولید و صنعت، دانشمنداندر راستای کمک به مدیران و توسعه روشهای تخمین در تحقیقات برای افزایش هوشمندی، سعی کردند تا الگوریتم های کارآمد و جدیدیرا طراحی و ایجاد نمایند. در این مقاله برای تخمین تولید ماده معدنی برپایه تعداد دستگاه حمل و فاصله حمل ماده معدنی از یک سیستمتخمین هوشمند استفاده شده و روش مناسبی برای تخمین تولید ماده معدنی طراحی، آزمایش و پیشنهاد شده است. نتایج این تحقیقنشان می دهند که استفاده از این سیستم برای تخمین و پیشبینی میزان تولید، نتایج بهتری نسبت به روشهای جاری بدست آورده است.در این تحقیق با ایجاد ساختاری مناسب برای داده های ورودی این سیستم و استفاده از شبکه عصبی متناسب با نوع داده ها، تولید روزانهیک ماه آینده با خطای کمتر از 6 درصد تخمین زده شده است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا ICEICONF01_076 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/575271/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:قربانی، محمد و کی نیا، فرشید،1395،ارایه یک روش کاربردی هوشمند جهت تخمین میزان تولید ماده معدنی برای برنامه ریزی تولید ماهیانه معدن گل گهر سیرجان،کنگره بین المللی نوآوری در مهندسی و توسعه تکنولوژی،تبریز،https://civilica.com/doc/575271
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، قربانی، محمد؛ فرشید کی نیا)
برای بار دوم به بعد: (1395، قربانی؛ کی نیا)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- علیاحمدی ع . _ . تاجالدین ا. 1382. نگرش جامع ...
- رهبر ج . داوریان م .1391. سایت جامع مدیریت، مدیریار. ...
- پهلوانیان ح . مقصودبیگینژاد غ . 1386. مدیریت راهبردی در ...
- زلقی ف.1391. جزوه شبکههای عصبی. ...
- Wei S Ch . Yi K D. 2009 , Using ...
- Teemu R . Risto S . Sami K . Yrjo ...
- Michael G _ Cong L . Taskin K . 2011 ...
- Everett J E . 2007 _ Computer aids for production ...
- Leite A . D imitrakopoulos R . 2014 .Stochastic optimization ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- کاربردهای فناوری نانو در علوم و مهندسی کامپیوتر
- تخمین ذخیره باریت به روش هندسی در معدن مس و باریت کهک استان قم
- کاربرد هوش مصنوعی برای پایش وضعیت تایرها در ماشینآلات معدنی، مطالعه موردی: معدن مس سونگون
- شبیه سازی بهبود عملکرد بارگیری و باربری در معدن سنگ آهن چغارت با استفاده از نرم افزار Arena
- تعیین محدوده نهایی و برنامه ریزی تولید با اعمال محدودیت های فیزیکی موجود در معدن مس میدوک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مهندسی خلاقیت بیونیکی و تحقیق و توسعه
- سنگ مصنوعی و تکنولوژی ساخت آن
- طراحی خطوط انتقال نفت و گاز فراساحل در بخش نزدیک به ساحل
- معرفی الگوریتمی بر پایه تکرار جهت شناسایی موقعیت مرز سوپرکویتی در جریان متقارن محوری
- مدل SPR جهت استقرار ارگونومی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.