سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: NCFOODI24_446
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,015
فایل این مقاله در 5 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 5 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله روغن سیاهدانه: ترکیبات شیمیایی ، ویژگی های گیاه شناسی،اثرات دارویی و خواص آنتی اکسیدانی
چکیده مقاله:
سیاهدانه از خانواده آلاله، گیاهی است یکساله که کاربردهای پزشکی و غذایی گسترده ای دارد. دانههای این گیاه در درمان بسیاری از بیماریها و ناراحتیهای مزمن مورد استفاده قرار میگیرد؛ همچنین به عنوان داروی ادرارآور، ضداسهال، اشتهاآور،ضد انگل، ضد سرطان و بیماریهای پوستی استفاده میشود. خاصیت بالای آنتیاکسیدانی سیاهدانه به علت وجود ترکیبات پلیفنلی آن میباشد. سیاهدانه منبع خوبی از روغن و پروتیین است. روغن سیاهدانه دارای اسیدهای چرب اساسی ازجمله لینولییک اسید(6/55، (%اولییک اسید(4/23 ،(%پالمیتیک اسید(5/12 (%و ترکیبات فراری همچون ترانس آنتول(3/38،(%پاراسیمن(8/14 ،(%لیمونن(3/4 (%و کاروون(0/4 (%میباشد؛همچنین روغن سیاهدانه منبع خوبی از بتا سیتواسترول است که مانع جذب کلسترول میگردد. مطالعهی حاضرمقاله ای مروری است که بر اساس مقالات علمی ویژگیهای گیاهشناسی، ترکیبات شیمیایی و فعالیتهای داروشناسی این نوع دانه را بیان میکند
کلیدواژه ها:
سياهدانه ، خواص آنتياكسيداني، روغن
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/574325/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مظاهری، یگانه و فکری، آرزو و تربتی، محمدعلی،1395،روغن سیاهدانه: ترکیبات شیمیایی ، ویژگی های گیاه شناسی،اثرات دارویی و خواص آنتی اکسیدانی،اولین کنگره بین المللی و بیست و چهارمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/574325
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، مظاهری، یگانه؛ آرزو فکری و محمدعلی تربتی)
برای بار دوم به بعد: (1395، مظاهری؛ فکری و تربتی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- شناسایی تعیین کننده های مصرف میان وعده های کم ارزش با استفاده از رویکرد ترکیبی (مطالعه موردی: در دانش آموزان منطقه 13 تهران)
- بررسی تاثیرات درمانی سیاه دانه در طب اسلامی و علم نوین پزشکی
- مطالعه وضعیت سرمایه گذاری در بخش کشاورزی ایران و راههای افزایش آن
- تاثیر تیمارهای استریفیکاسیون و نیترات پتاسیم بر جوانه زنی بذر سیاه دانه (.Nigella sativa L)
- خواص ضد میکربی و آنتی اکسیدانی سیاهدانه و کاربردآن در صنایع غذایی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- مروری بر مهم ترین ریزمغذی های ضروری
- بررسی عوامل تغذیه ای موثر بر عملكرد سیستم ایمنی بدن
- مروری بر روش های تثبیت آنزیم لیپاز
- مروری بر كاربرد آنزیم لیپاز در صنایع لبنی
- مروری بر كاربرد پروبیوتیك ها در شكلات های فراسودمند
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.