تحلیل حساسیت عوامل تاثیرگذار بر رضایت عابرین از پیاده روی در شهر اصفهان و ارایه پیشنهادات در جهت بهبود آن- نمونه موردی منطقه 3 شهر اصفهان
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 552
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SDRC02_012
تاریخ نمایه سازی: 6 اردیبهشت 1396
چکیده مقاله:
در سال های اخیر با رشد جمعیت شهرها در ایران، شاهد معضلاتی هم چون آلودگی هوا، آلودگی صوتی، ترافیک گسترده، تخریبمحیط زیست و موارد فراوان از این قبیل هستیم. با توجه به اهمیت توجه به توسعه پایدار در مباحث شهرسازی و ترافیک شهری نیازبه فراهم نمودن وضعیت مناسب فضاهای عبور و مرور عابرین پیاده برای رسیدن به اهدافی چون کاهش ترافیک، ایمنی ترافیک،کاهش آلودگی های زیست محیطی، کاهش حمل و نقل موتوری و مواردی از این قبیل به شدت حایز اهمیت است. در کشور مامعمولا مجموعه عوامل محدودکننده در حوزه پارامترهای فیزیکی خاص بررسی شده و به بررسی پارامترهای روانی و حسی مردمبرای انتخاب پیاده روها توجه کمتری می شود. در این مقاله از روش نظرسنجی برای جمع آوری داده ها استفاده شده و وزنمعیارهای مختلف موثر در وضعیت مناسب عبور و مرور پیاده روها شناسایی شده است. از مزایای این تحقیق شناسایی مهم ترینعوامل تاثیرگذار در کیفیت پیاده روها و در نتیجه رغبت مردم به پیاده روی می باشد. در نتیجه در ادامه با توجه به اطلاعات فوق بهبررسی این معیارها در بخشی از منطقه 3 شهر اصفهان با محوریت سه خیابان اصلی آمادگاه، سپه و استانداری که پیاده روهای آن هابا مشکلات بالایی دست به گریبان است پرداخته شده و پیشنهاداتی برای بهبود وضعیت آن ها ارایه گردیده است.
کلیدواژه ها:
تحلیل حساسیت عابرین پیاده حمل و نقل پیاده محور توسعه پایدار
نویسندگان
سیدمحمدرضا سنبلستان
دانشجوی دکترا مهندسی عمران (راه و ترابری)، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
سعید منجم
عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران (راه و ترابری)، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
مجید فاضلی
دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی عمران (حمل و نقل)، دانشگاه اصفهان
زهرا دهقانی
دانشجوی دکترا مهندسی عمران (راه و ترابری)، دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :