کارآفرینی و خلاقیت و نوآوری هوش مصنوعی و مدیریت اقتصادی در نفت

سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 963

فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

NCPIM03_050

تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1395

چکیده مقاله:

در واقع کاربردتکنولوژی اطلاعات MIS سیستمهای مدیریت اطلاعاتی را MIS است که در این مقاله به مفهوم سیستمهای اطلاعات مدیریت به سیستمهای MIS مورد بررسی قرار میدهیم و بعد از بررسی اجزاء اطلاعات مدیریت در حالت کلی پرداخته و تاثیرات هوش مصنوعی و سیستمهای کارآمد بر روی این سیستم ها مبحث دیگر مقاله می باشد Management Information در این مقاله بطور کلی از طریق چگونه نیازمندیهای اطلاعاتی یک سازمان بویژه شرکت نفت System را تحلیل کرده و سپس درصد طراحی سیستم مدیریت امور مبتنی بر کامپیوتر در جهت رفع نیازمندهای سازمان پرداخته و در نهایت پیاده سازی و فرایند عملیاتی سازی طراحی شده را مورد ارزیابی و بررسی قرار میدهیم. در عصری که به آن عصر انفجار اطلاعات اطلاق می گردد فن آونری اطلاعات و ارتباطات بعنوان ابزار کارآمد جهت تسهیل و تسریع ارائه خدمات می باشد لذا در همین راستا در این مقاله پیشنهاد می گردد از بعنوان راهکاری مناسب در جهت از میان برداشت IT فن آوری اطلاعات معضلات اساسی ترافیک نفتکشهای نفتی در جلوی انبارهای نفت بوسیله سیستم اطلاعات هوشمند در جهت بررسی میزان فراورده های مورد نیاز جایگاه های و انبارهای مقصد به صورت هوشمندانه و ارائه مدیریت اخذ الکترونیکی نوبت دهی نفتکشها مورد بررسی قرار می گیرد. یکی از کاربردهای علم مدیریت تکنولوژی های در مدیریت خرید کالا و استفاده بهینه از تکنولوژی مناسب روز دنیا می باشد. با توجه به حجم مالی بالایی که در شرکتهای نفتی و در بخش خرید کالا هزینه می شود و با توجه به تغییرات تکنولوژیکی تجهیزات این حوزه، می توان با بهره گیری از راهکارهای مدیریتی مناسب، در سطح شرکتهای اصلی و تابعه و با استفاده از چک نمودن تکنولوژی کالا، قابل از شروع پروسه خرید و انتخاب تکنولوژی بهینه از خرید کالاهایی با تکنولوژی از رده خارج شده، دارای مشکلات زیست محیطی، دارای بازده انرژی پایین و دیگر نکات منفی جلوگیری کرد و با استفاده از بهنگام این مدیریت صرفه جویی عظیمی حاصل گردد و از حجم کالاهای راکد در انبارها که به صنعت تکنولوژی استفاده نمی شود کاسته گردد. در مقاله حاضر پروسه خرید کالا و روشهای آن در صنعت نفت مورد بررسی قرار گرفته و از بین راهکارهای مختلف بهینه ترین راهکار عملی بجهت رفع نقصان مذکور بکمک روشهای مدیریتی از جمله اصلاح ساختار سازمانی موجود اصلاح فرآیند خرید، مستندسازی و بروز رسانی مناسب تکنولوژی تجهیزات مورد نیاز و با توجه به ساختار موجود شرکتها پیشنهاد شده است.

کلیدواژه ها:

مدیریت تکنولوژی ، خرید تجهیزات ، صنت نفت ، کاربرد سیستمهای اطلاعاتی مدیریت در انبارهای نفت MIS (Management) ، سیستمهای اطلاعات مدیریت IT ، انبار نفت ، نفتکش ، فناوری اطلاعات Information System

نویسندگان

مهدی هاشمی زاده

دانشگاه آزاد اسلامی پردیس شیراز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • : کتاب مجموعه مقررات و روشهای عملیات شرکت پخش ...
  • I3] ع0 رضائیان «اصول مدیریت «سازمان مطالعه وتدوین کتب علوم ...
  • : کتاب جامع هوش مصنوعی «آذر باد 1384 0 TURBAN, ...
  • نمایش کامل مراجع