ارزیابی تأثیر دوربین های کنترل سرعت بر کاهش تصادفات جاده ای و تخلفات سرعت در راه های استان اصفهان (مطالعه موردی: محور اصفهان - دلیجان)

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,759

فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

TTC15_047

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

چکیده مقاله:

سالانه 1/2میلیون نفر در جهان به علت حوادث جاده ای جان خود را از دست می دهند. بر اساس گزارش سازمان بهداشت جهانی در سال 2013 پیرامون وضعیت ایمنی جاده ها در کشورهای مختلف جهان، ایران با داشتن نسبت فراوانی34/1 نفر مرگ و میر به ازای هر 100 هزار نفر جمعیت، در ردیف کشورهای دارای بالاترین نرخ تلفات ناشی از تصادفات جاده ای قرار دارد. سرعت به عنوان یکی از عوامل اصلی وقوع تصادفات شناخته شده و مطالعات مختلف نشان داده است که 40 درصد از تلفات ناشی از تصادفات جاده ای به ای ن علت می باشد . امروزه استفاده از دوربین های کنترل سرعت در بسیاری از کشورهای پیشرفته به عنوان یک تجربه موفق در راستای کاهش سرعترانندگی و در نتیجه کاهش تصادفات جاده ای قلمداد می شود. در مطالعه حاضر اثر دوربین های کنترل سرعت برکاهش تصادفات جاده ای و تخلفات سرعت در محور اصفهان- دلیجان ارزیابی شده است . تحقیق حاضر از نوع مطالعات قبل و بعد بوده که ابتدا بدون در نظر گرفتن حجم ترافیک عبوری و سپس با اعمال تغییرات حجم انجام شده است. نتایج حاصل از تحقیق نشان دهنده کاهش30/75درصد تصادفات محور مورد مطالعه با اعمال حجم ترافیک عبوری و همچنین کاهش75/88درصد تخلفات سرعت بدون در نظر گرفتن تغییرات حجم و کاهش86/32درصد پارامتر مذکور پس از اعمال تغییرات حجم ترافیک می باشد

کلیدواژه ها:

دوربین های کنترل سرعت ، تصادفات جاده ای ، تخلفات سرعت ، مطالعه قبل و بعد

نویسندگان

شهریار افندی زاده

دانشیار دانشکده مهندسی عمران، دانشگاه علم و صنعت ایران

حسن جوانشیر

استادیار دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران جنوب

حمید شمعانیان

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی حمل و نقل، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :