افسردگی در سالمندی

سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 4,611

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

PSYCHOLOGY01_251

تاریخ نمایه سازی: 6 بهمن 1395

چکیده مقاله:

افسردگی یک اختلال خلقی است که توام با گوشه نشینی و کاهش فعالیت های عمومی است. به افسردگی انگیزه ای برای رسیدن به اهداف آینده کم رنگ می گردد. افزایش سن و کم شدن توان جسمی توانایی برای انجام کارهای روزمره کاهش یافته و باعث از دست دادن اعتماد به نفس و در نهایت استرس و افسردگی می شود. از طرفی در این مقطع سنی ترس و اضطراب از مرگ به وجود می آید که خود نیز باعث ایجاد افسردگی در سالمندان می شود. بیماری های جسمی عوض فشار خون، دیابت، مشکلات عضلانی، اسکلتی، بینایی و شنوایی و همچنین از دست دادن همسر، وضعیت پایین اقتصادی و بی سوادی باعث تشدید افسردگی در سالمندان می گردد. تحرک و ورزش، داشتن یک شریک زندگی ایده آل و مقاطع تحصیلی بالا باعث کاهش اثرات افسردگی و سالمندی می شوند. افسردگی در سالمندی از مشکلات روانی جدی است که نباید نادیده گرفته شود و باید درمان شود اگرچه تاکنون درمان قطعی برای این مشکل یافت نشده است اما می توان از وقوع آن تا حد زیادی پیش بینی کرد. برای پیشگیری از افسردگی انجام پیاده روی و ورزش های دسته جمعی توصیه می شود همچنین با ذکر و یاد خدا از طریق اقامه نماز و قرائت قرآن یک آرامش قلبی ایجاد می شود که قطعاً سودمند خواهد بود. افسردگی در سالمندی درمان قطعی ندارد و بیشتر کمان ها جنبه حفاظتی و حمایتی دارند.

کلیدواژه ها:

نویسندگان

شیما رییسی

کمیته تحقیقات دانشجویی ، دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر

فاطمه آذرکیش

استادیار بهداشت باروری ، دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :
  • .1سید مهدی حینی, دکتر علی مهدی زاده اشرفی, افسردگی و ...
  • .دقدکتر مریم روان پور, دکتر شایسته صالحی, دکترفریبا لقانی, دکتر ...
  • نمایش کامل مراجع