سال انتشار: 1394
محل انتشار: همایش ملی معماری و شهرسازی بومی ایران
کد COI مقاله: BOOMCONF01_053
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 285
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
محتوای کامل این مقاله با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی شواهد تجدد در معماری عصر قاجار (نمونه موردی: بنای شمس العماره)
چکیده مقاله:
تقابل و تداخل سنت و تجدد و استفاده از آنها در معماری از موضوعات بحث برانگیز معماری معاصر ایران است. عصر قاجار بهترین دوره برای تحلیل شواهد تجدد، است. در این دوره به دلیل شرایط خاص سیاسی، اجتماعی و فرهنگی، مؤلفه ها وشاخص های دقیق روند گذار از سنت به تجدد مشاهده می شود. هنرتجدد یافته بخشی از تاریخ هنر دوره قاجار می باشد که با تغییر ذائقه هنرمندان و مخاطبان درخلق آثار هنری از شکل به مفهوم، به مفاهیم تازه ای از هنر در معماری اشاره میکند که موجب خلق بناهایی الهام گرفته از ذهن انسان رو به تغییر است. در این مقاله ابتدا به تعریف دقیقی از ویژگی های معماری دوره قاجار پرداخته می شود و پس از آن میزان تأثیر پذیری آنها از معماری غربی مورد بررسی قرار خواهد گرفت. روش تحقیق نوشتار حاضر به صورت توصیفی – تحلیلی می باشد و از مطالعات کتابخانه ای و بازدید های میدانی جهت گردآوری اطلاعات استفاده گردیده است. نتایج حاصل از این تحقیق شواهدی از تأثیرگذاری معماری غربی بر معماری ایران در عصر قاجار را نشان می دهد
کلیدواژه ها:
تجدد، معماري دوره قاجار، شمس العماره
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/544630/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:تقوی، عابد و نجفی ثانی رشتخواری، مریم،1394،بررسی شواهد تجدد در معماری عصر قاجار (نمونه موردی: بنای شمس العماره)،همایش ملی معماری و شهرسازی بومی ایران،یزد،،،https://civilica.com/doc/544630
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، تقوی، عابد؛ مریم نجفی ثانی رشتخواری)
برای بار دوم به بعد: (1394، تقوی؛ نجفی ثانی رشتخواری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- تکتونیک زغالسنگ ایران
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- یادگیری عمیق در سنجش از دور کشاورزی
- بررسی روش های معماری پایدار در گیلان و تاثیر اقلیم
- شناسایی عوامل اجتماعی موثر بر مشارکت شهروندان در مدیریت شهری (مطالعه موردی شهرداری سنندج)
- تحلیل تکنولوژی ساخت سازه های ضد زلزله در ژاپن و بررسی چگونگی و امکان اجرای آن در ایران
- نقش سیستم IPD (تحویل پروژه یکپارچه) و زیرساخت های آن، در چگونگی تقلیل چالش های فرایند طراحی در صنعت ساخت وساز
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.