سال انتشار: 1395
محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت
کد COI مقاله: ICOEM01_325
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 358
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله اصول طراحی فضای شهری جاذب طبقه خلاق با استفاده از هنر عمومی
چکیده مقاله:
خلاقیت و نوآوری عناصری کلیدی هستند که پیشرفت و موفقیت شهرها به آنها وابسته است.توانایی های خلاق به خودی خود به وجود نمی آید، مگر آنکه طراحان و مدیران شهری از ویژگی های خاصافراد خلاق آگاه باشند و زمینه مناسب برای فعالیت این گروه را فراهم آورد. علاوه بر اینکه افراد خلاقویژگی هایی دارند که آنها را از دیگران متمایز می کند، ارتباط قوی بین فضا و خلاقیت نیز وجود دارد.افراد خلاق نیاز به فضایی برای زندگی، کار، الهام بخشی، تفکر و نمایش کارهای خوددارند. هنرپرورش دهنده قوه تخیل است و در صورتی امکان بروز مییابد که با پرورش و فراوانی تجربه هایحسی (لامسه، بینایی و غیره) توأم باشد و هرچه این تجربیات وسیعتر باشد، قوه خلاقه و قدرت تخیل آننیز افزایش می یابد. فراهم کردن فضای شهری برای فعالیت هنری علاوه بر تقویت خلاقیت مخاطبان فضاو جذب طبقه خلاق، میتواند به عنوان یک کاتالیزور برای تولید فعالیت اجتماعی نیز باشد. از طرفی عدمتوجه به معانی و مفاهیم هنر عمومی و کاربرد آن در فضای شهری، منجر به تولید مجسمه ها و نقاشی هاییشده است که نه تنها تأثیری در افزایش کیفیت فضاهای شهری نداشته، بلکه گاه به عنوان عنصری مخربدر فضاهای شهری خودنمایی می کنند. هدف نوشتار حاضر شناسایی و تبیین موضوعاتی است که دربهبود شرایط فضای شهری به منظور انجام فعالیت هنر عمومی و با هدف جذب طبقه خلاق مؤثر است.این پژوهش بر پایه مطالعات کتابخانه ای و با استفاده از مقایسه نظرات صاحبنظران مختلف می باشد. ابتدابر مبنای روشی تحلیلی_توصیفی راهکارهای جذب گروه خلاق، مفهوم هنر عمومی و جایگاه آن در فضایشهری موردبررسی قرارگرفته است و در جمعبندی معیار و اصول جذب طبقه خلاق با استفاده از هنرعمومی ارائه شده است.
کلیدواژه ها:
فضاي شهري، طبقه خلاق، هنر عمومي
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/536230/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:آرشیان، آناهیتا و استادی، مریم،1395،اصول طراحی فضای شهری جاذب طبقه خلاق با استفاده از هنر عمومی،هفتمین کنفرانس بین المللی اقتصاد و مدیریت،،،https://civilica.com/doc/536230
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، آرشیان، آناهیتا؛ مریم استادی)
برای بار دوم به بعد: (1395، آرشیان؛ استادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- جذب طبقه خلاق در فضای شهری با استفاده از هنر عمومی تعاملی
- ارزیابی تاثیر هنر عمومی بر ادراک شهروندان از فضاهای شهری (نمونه موردی: مجسمه های لبه رودخانه زاینده رود اصفهان از سی و سه پل تا پل بزرگمهر)
- الگوی طراحی مبتنی بررشکل گیری هنر عمومی شهری نمونه موردی خیابان ساحلی شهر نور
- هنرخیابانی و نقش آن در ارتقاء کیفیت فضاهای شهری
- بررسی مفهوم هنر عمومی و کنش متقابل آن با مردم در فضاهای عمومی وشهری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش هوش معنوی و اخلاق کار اسلامی بر رفتار کار مولد
- اخلاق در سازمان
- نقش مدیریت دانش در تحقق راهبرد اقتصاد مقاومتی با تاکید بر اقتصاد دانش محور در نظام اقتصادی ایران
- بررسی شیوه های نهادینه کردن اخلاق و معنویت در خانواده براساس آموزه های قرآنی و سیره اهل بیت (علیه اسلام)
- نقش فناوری اطلاعات در سازمان ها
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.