سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: JR_ISIH-3-2_001
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 390
فایل این مقاله در 36 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 36 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تاملی بر پژوهش میان رشته ای در آموزش عالی
چکیده مقاله:
تحولات گوناگون دهه های اخیر موجب شده تا پژوهش های مشارکتی و میان رشته ای از سوی موسسه های پژوهشی و همچنین نهادها و مجامعی که در پژوهش ها سرمایه گذاری می کنند مورد حمایت قرار گیرد به واسطه ضرورت جامع نگری در حل مسائل و درک پیچیدگی و چند بعدی بودن مسائل پیش روی جوامع بشری این تفکر شکل گرفته که اکثر پژوهشگران یک رشته علمی درگیر بررسی مسئله های مهم بر بنیاد بینش تخصصی خود و بدون یاری جستن از متخصصان سایر رشته های علمی به ارائه طریق اقدام کنند ممکن است بدون ملاحظه و مداقه در تمام وجوه و ابعاد مسائل به عرضه راه حل هایی متعدد ولی ناکارآمد برای آنها اقدام کنند بر این اساس سیاست گذاران پژوهش به این نتیجه رسیده اند که باید اولا پژوهش های مربوط به مسائل اجتماعی با کمک پژوهشگران حوزه های علمی مختلف صورت گیرد ثانیا پژوهشگران به صورت گروهی و در تعامل با یکدیگر فعالیت کنند ثالثا یافته های آنها به گونه ای تلفیق شود که حتی الامکان راه حلی جامع و مورد توافق برای حل مسئله ارائه شود و در نهایت اینکه تحقق این مهم از طریق پژوهش میان رشته ای امکان پذیر می شود در این مقاله تلاش شده تا با استناد به متون علمی معتبر نگاه جامعی در مورد ماهیت پژوهش میان رشته ای در آموزش عالی ارائه شود عمده ترین موضوعات مورد بحث عبارتند از تحول شیوه انجام پژوهش های دانشگاهی حرکت پژوهش به سوی میان رشته ای شدن مطالعه رشته های علمی برای فهم پژوهش میان رشته ای بررسی چیستی پژوهش میان رشته ای و مولفه های آن میان رشتگی پیشین و پسین و انگیزه های انعکاس میان رشتگی در سیاست گذاری ها
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا JR_ISIH-3-2_001 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/529657/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اعتمادی زاده، هدایت الله و لیاقتدار، محمد جواد و نصر، احمدرضا و موسی پور، نعمت الله،1390،تاملی بر پژوهش میان رشته ای در آموزش عالی،https://civilica.com/doc/529657
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، اعتمادی زاده، هدایت الله؛ محمد جواد لیاقتدار و احمدرضا نصر و نعمت الله موسی پور)
برای بار دوم به بعد: (1390، اعتمادی زاده؛ لیاقتدار و نصر و موسی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- پیش نیازها و سازوکار برنامه درسی میان رشته ای دانشگاهی برای تقویت آینده پژوهی در راستای تحقق معرفت جامع(1396)
- ارزیابی دوگانه های علوم سخت/نرم و رشته/میان رشته ای براساس عنوان مقالات علمی پژوهشی فارسی و آی اس آی انگلیسی(1397)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- نقش زنان در سبک زندگی اسلامی ایرانی
- بررسی وتبیین نقش سیاسی –اجتماعی زنان درشکل دهی هویت اجتماعی با تکیه بر سخنان بزرگان علم وادب
- فرصت ها و راهکارهای مقابله بافضای مجازی (شبکه های اجتماعی)
- نقش زنان در تحقق اقتصاد مقاومتی با تاکید بر راهکارهای مقابله با اسراف در خانواده
- خلاقیت زن روستایی و نقش آن در اقتصاد مقاومتی (نمونه موردی : استان سیستان و بلوچستان )
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.