سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: AETCONF02_029
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 495
فایل این مقاله در 14 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 14 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تناسب و الویت استفاده از اراضی بر اساس مطالعات ارزیابی منابع اراضی (مطالعه موردی: شهرستان اردبیل، نیرو نمین)
چکیده مقاله:
آمایش سرزمین علمی است که با توجه به ویژگی های اکولوژیک سرزمین و شرایط اقتصادی اجتماعی آن، نوع استفاده بهینه از سرزمین را مشخص می سازد. مدل های آمایش سرزمین و اولویت بندی کاربردی در ایران، شامل مدل های کمی و کیفی قیاسی هستند، اما گاهی اوقات مشاهده می شود که به هنگام اجرای این مدل ها نتایج با آنچه در واقعیت است تفاوت دارد. در این مبحث، با توجه به نتایج مطالعات ارزیابی منابع، ابتدا محدودیت های عمده موجود در منابع اراضی مناطق مورد مطالعه مورد بررسی قرار گرفت و سپس قابلیت و اولویت هر یک از شهرستان ها برای استفاده اصلی مشخص شد. در این مطالعه تناسب استفاده از اراضی با استفاده از مطالعات آمایش سرزمین استان و با به کارگیری روش های مختلف و با نگرش همه جانبه به ویژگی های محیطی شهرستان اردبیل مورد بررسی قرار گرفت. از ویژگی های بارز این تحقیق استفاده از سامانه های اطلاعات جغرافیایی در کلیه مراحل کار برده است. به طور کلی نتایج این تحقیق نشان داد که شهرستان های اردبیل، نیز و نمین با توجه به محدودیت های خاص خود اولویت بندی مخصوص خود و تناسب استفاده متناسب با شرایط محیطی مربوط به خود را دارا می باشد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا AETCONF02_029 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/527484/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدپور، آیت و مباشرمقدم، الناز و فتائی، پوران و ولی پور، وحید،1395،تناسب و الویت استفاده از اراضی بر اساس مطالعات ارزیابی منابع اراضی (مطالعه موردی: شهرستان اردبیل، نیرو نمین)،دومین کنفرانس بین المللی ایده های نوین در کشاورزی، محیط زیست و گردشگری،اردبیل،https://civilica.com/doc/527484
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمدپور، آیت؛ الناز مباشرمقدم و پوران فتائی و وحید ولی پور)
برای بار دوم به بعد: (1395، محمدپور؛ مباشرمقدم و فتائی و ولی پور)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تهیه نقشه کاربری/ پوشش اراضی حوزه سقزچی نمین با روش فازی
- ارزیابی صحت و دقت در مدل جدید مبتنی بر تیوری زنجیره مارکوف برای حل مساله مخاطرات اخلاقی در بازار بیمه درمان
- تاثیر اکولوژی برفرایند طراحی و توسعه مجموعه های اقامتی و توریستی
- بررسی روند تغییرات سیل و رابطه آن با کاربری اراضی به کمک تصویر ماهواره ای ETM درحوزه آبخیز مهارلو استان فارس
- بررسی برخی شاخص های اماری در جنگل های بلوط زاگرس(مطالعه موردی: تنگه سولک- کهکیلویه و بویراحمد)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- ارزیابی هیبریدهای جدید مونوژرم چغندرقند در شرایط تنش خشکی
- شناسایی فاکتورهای رونویسی موثر در پاسخ به بیمارگرهای قارچی گندم با استفاده از فراواکاوی داده های ریزآرایه
- تنوع ژنتیکی در ژنوتیپ های یولاف زراعی .Avena satvina L در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ایجاد کلکسیون هسته ژرم پلاسم جو (Hordeum vulgare) بومی ایران در بانک ژن گیاهی ملی ایران
- ارزیابی تنوع صفات زراعی در نمونه های ژنتیکی بومی نخود تیپ دسی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.