سال انتشار: 1395
کد COI مقاله: PESLSBTM01_027
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 2,479
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مالکیت اموال منقول و غیرمنقول در حقوق ایران
چکیده مقاله:
در اصطلاح حقوقی به چیزی مال گفته می شود که قابل دادوستد باشد و برای آن عرضه و تقاضا مطرح بوده و بتوان آن را به پول تقویم و ارزیابی کرد. اموال منقول در اصطلاح حقوقی به اشیایی که نقل آن از محلی به محل دیگر ممکن باشد، بدون این که به خود یا محل آن خرابی وارد آید، گفته می شود. اموال غیرمنقول هم در اصطلاح حقوقی به مالی که از جایی به جایی قابل انتقال نباشد، گفته می شود. مالکیت اموال منقول و غیرمنقول در حقوق ما دارای اهمیت ویژه ای است و مواد 11 تا 22 قانون مدنی به تشریح آن پرداخته است. بر این اساس پژوهش حاضر با عنوان مالکیت اموال منقول و غیرمنقول در حقوق ایران به بررسی این موضوع می پردازد. روش انجام پژوهش توصیفی تحلیلی می باشد. نتایج حاصل از پژوهش نشان می دهد که: - ضابطه اصلی در تشخیص مال غیرمنقول و منقول، قابلیت و امکان حمل ونقل است. به این ترتیب که هرگاه مالی قابل حرکت دادن باشد، بی آنکه برای عین یا محل آن خرابی به بار آید، منقول نامند. اما اگر مالی قابل نقل مکان نباشد، یا نقل آن ممکن شود، ولی موجب ویرانی و خرابی عین یا محل آن گردد، منقول گویند.
کلیدواژه ها:
اموال منقول، اموال غیرمنقول، مالکیت، مال
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/516383/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اسلام نیا، رشید و آل بویه، علی،1395،مالکیت اموال منقول و غیرمنقول در حقوق ایران،کنفرانس جهانی روانشناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم اجتماعی در آغاز هزاره سوم،شیراز،،،https://civilica.com/doc/516383
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، اسلام نیا، رشید؛ علی آل بویه)
برای بار دوم به بعد: (1395، اسلام نیا؛ آل بویه)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
نظرات خوانندگان
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مشروعیت دفاع اسلامی (جهاد) ا زمنظر قرآن و اهل بیت (علیه السلام) در امنیت جامعه اسلامی
- بهره برداری ازمال مشاع
- بررسی اجاره مال مشاع و نحوه تسلیم آن در فقه و حقوق ایران
- مقایسه احکام مال مشاع و قسمت های مشترک آپارتمان ها
- مطالعه اختیارات مالکین مشاعی، اثرات و ضمانت اجرای آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل ارتباطی اجتماعی پلیس با رسانه ها در ارتقاء امنیت عمومی
- پلیس و تضمین حق امنیت شهروندان در بیانیه گام دوم انقلاب
- بررسی نگرش شهروندان شهر تهران نسبت به پلیس خوب (مورد مطالعه: منطقه 12)
- بررسی عوامل اجتماعی مرتبط با میزان مشارکت شهروندان با پلیس (مورد مطالعه: شهر خلخال)
- واکاوی چالش های تعامل ارتباطی- اجتماعی پلیس با شهروندان در راستای افزایش امنیت اجتماعی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.