سال انتشار: 1395
محل انتشار:
سومین کنفرانس ملی ریاضیات صنعتی
کد COI مقاله: INDMATH03_002
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 528
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
متن کامل (فول تکست) این مقاله منتشر نشده و یا در سایت موجود نیست و امکان خرید آن فراهم نمی باشد.
مشخصات نویسندگان مقاله خوشهبندی آموزشکدههای دانشگاه فنی و حرفهای با روش k-میانه
چکیده مقاله:
امروزه شاهد تولید حجم عظیمی از دادهها در دنیا هستیم. این حجم عظیم دادهها در سازمانها، مراکز پزشکی و بیمارستانی، بانکی،بیمهای، بورس، مخابراتی، انرژی، حمل و نقل، بازرگانی، نظامی، امنیتی، سیاسی و غیره تولید میشوند. مراکز و دانشکدههای دانشگاه فنی وحرفهای یکی از این سازمانها میباشند که سالانه حجم زیادی از دادهها را تولید میکنند که بایستی روی این دادهها تمرکز لازم را انجام داد و بهبهترین شکل ممکن آنها را مدیریت کرد. هزینههای مصرفی و اطلاعات کارکنان و دانشجویان بخش اصلی دادههای مراکز فنی و حرفهای را شامل میشوند، که نیاز به تجزیه و تحلیل آنها وجود دارد. در این مقاله با استفاده از تکنیکهای دادهکاوی مراکز فنی و حرفهای را خوشهبندی نموده و مراکز قرار گرفته در هر خوشه را از لحاظ هزینههای مصرفی و تعداد کارکنان و دانشجویان بررسی کرد. در این بررسی سعی شده است مازاد و کمبود مراکز فنی و حرفهای از لحاظ هزینه مصرفی و تعداد کارکنان و دانشجویان مشخص شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا INDMATH03_002 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/514141/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی شالی، جعفر و بیورانی، حسین و رسولی زاده، سینا،1395،خوشهبندی آموزشکدههای دانشگاه فنی و حرفهای با روش k-میانه،سومین کنفرانس ملی ریاضیات صنعتی،تبریز،https://civilica.com/doc/514141
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، احمدی شالی، جعفر؛ حسین بیورانی و سینا رسولی زاده)
برای بار دوم به بعد: (1395، احمدی شالی؛ بیورانی و رسولی زاده)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- اسماعیلی، مهدی(1392)، ((مفاهیم و تکنیکهای داده- کاوی)، آتینگر، تهران ...
- صنیعی آباده، محمد(1393)، ((دادهکاوی کاربردی))، نیاز دانش، تهران ...
- اسماعیلی، مهدی(1392)، (آموزش گامبهگام دادهکاوی با ، (Rapid Miner آتینگر، ...
- بیورانی، حسین و جباریخامنهای، حسین(1392)، ((تحلیل آماری)»، دانشگاه کردستان، تبریز ...
- Wang, K., Wang, B. and Peng, L, 2009, CVAP: Validation ...
- Calinski, T. and Harabasz, J., 1974, A analysis, ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Shamir's Secret Sharing Scheme and its generalizations
- ( Chula Problem)مسئله چولا
- ساختار، جرم و پهنای دو باریونی – اچ
- رسانندگی الکتریکی در لایه ضخیم عایق توپولوژیک مغناطیسی در حضور ناخالصی های الکتریکی-مغناطیسی
- اثر پلاسمای فشار اتمسفری آرگون بر محلول متیل اورانژ
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.