سال انتشار: 1383
محل انتشار:
یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران
کد COI مقاله: 24_5332856308
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,989
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله پیش بینی زلزله با استفاده از سیستم های ماهواره ای سنجش از راه دور
چکیده مقاله:
بحث بر سر آن که آیا اساسا امکان پیش بینی زلزله توسط بشر وجود دارد یا نه همچنان بین محققان دنیا جریان دارد اما واضح است که پس از یک سده تحقیقات جدی , هنوز یک روش قابل اطمینان برای پیش بینی زلزله ارائه نشده است . به عبارت دیگر , دانش نوین در آستانه قرن بیست و یکم راهی طولانی تا یافتن روشهای پیش بینی دقیق زلزله در پیش رو دارد در این مقاله با معرفی کوتاهی از چندین روش استفاده از ماهواره برای سنجش از راه دور برای پیش بینی زلزله روش تداخل سنجی راداری با استفاده از ماهواره مورد بررسی قرار گرفته شده است و مثالهایی از آن نیز بررسی شده است . در پایان نیز با نگاهی به آینده و ماهواره های موجود آینده این تکنولوژی مورد بحث قرار گرفته است.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا 24_5332856308 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/508/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوری، الیار و جدیری، لیلی،1383،پیش بینی زلزله با استفاده از سیستم های ماهواره ای سنجش از راه دور،یازدهمین کنفرانس دانشجویی مهندسی عمران،بندرعباس،https://civilica.com/doc/508
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، نوری، الیار؛ لیلی جدیری)
برای بار دوم به بعد: (1383، نوری؛ جدیری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Tim J. Wright, 1 Zhong Lu, 2 and Chuck Wicks3- ...
- L.W. Braile, Profe SSOr Purdue University 1999- Monitoring environmental treatiesusing ...
- Source model for the Mw 6.7, 23 October 2002, Nenana ...
- Tim J. Wright Department of Earth Sciences, University of Oxford, ...
- Zhonghao Shou - Published in Science and Utopya 64, page ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعه تغییرات گرانی به عنوان یک پیش نشانگر زلزله
- ملاحظات جنسیتی در برنامه ریزی آموزشی با تاکید بر اهداف برنامه درسی چند فرهنگی
- جنسیت در برنامه درسی
- بررسی رفتار لهیدگی لانه زنبوری تحت بار ضربه ای
- مقایسه آرای تربیتی امام محمد غزالی با رنه دکارت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.