طراحی و تحلیل کنترل کننده های هوشمند عصبی لغزشی، مد لغزشی مرتبه اول و مد لغزشی مرتبه دوم بر اساس الگوریتم توئیستینگ برای سیستم سه تانک
سال انتشار: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 785
فایل این مقاله در 16 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
CBCONF01_0035
تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395
چکیده مقاله:
در این مقاله به مسأله طراحی و تحلیل کنترل کننده مد لغزشی مرتبه دوم بر اساس الگوریتم توئیستینگ و کنترل کننده-های مد لغزشی عصبی لغزشی و مرتبه اول پرداخته شده است. الگوریتم توئیستینگ همانند روش کنترل مد لغزشی مرتبه -اول، روشی مقاوم برای کنترل سیستمهایی همراه با عدم قطعیت ها و اغتشاشات خارجی است. وجود پدیده نامطلوبچترینگ در کنترل مد لغزشی مرتبه اول، انگیزهای برای طراحی روشهایی، برای بهبود رفتار کنترل مد لغزشی را فراهمکرده است. الگوریتم توئیستینگ یکی از مؤثرترین روشها برای بهبود رفتار کنترل مد لغزشی مرتبه اول و کاهش چترینگمی باشد. انتخاب مناسب ضرایب سطح لغزش، یکی از مهمترین مسائل در طراحی کنترل کننده های مد لغزشی مرتبه اول ودوم می باشد. در این مقاله با استفاده از الگوریتم بهینه سازی ژنتیک ضرایب سطح لغزش را به صورت هوشمند و بهینهمحاسبه می کنیم. نتایج حاصل از شبیه سازی بر روی سیستم غیر خطی دو ورودی- یک خروجی سه تانک، بیانگر عملکرد مناسب الگوریتم توئیستینگ در مقایسه با روش های ارائه شده از کنترل مد لغزشی مرتبه اول و ترکیبی با شبکه عصبیمی باشد که کاهش پدیده چترینگ، افزایش دقت و سرعت همگرایی حالت های سیستم و کاهش دامنه ورودی کنترلی را بههمراه دارد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد بابائی
کارشناس ارشد، گروه پژوهشی سیستمهای هوشمند، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی بابل
محمد حسین ولی
کارشناس ارشد، گروه پژوهشی سیستمهای هوشمند، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی بابل
زهرا رحمانی چراتی
استادیار، گروه پژوهشی سیستم های هوشمند، دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، دانشگاه صنعتی بابل
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :